perjantai 28. maaliskuuta 2014

Sitä sulkeisten määrää...


Torstaina oli Romeon agit ja teemana keppisulkeiset. Tarkoitus oli saada koira tekemään kepit mahdollisimman korkeassa vietissä ja omaan käskytykseen tuli kiinnittää huomiota. Oikeanpuoleisessa harjoituksessa palkka neljän kepin jälkeen. Ekasta osasi mennä sisään, mutta siinä se sitten olikin. Kaikki huomio oli voimakkaasti palkassa, eikä pujottelusta tullut mitään. Noottia tuli omasta ohjauksesta, joka tietty vaikuttaa kaikkeen. Ei osattu ei. Ymmärsin kyllä Tiinan pointin, että uuden tavan sisäänajaminen vie paljon aikaa ja vaatii toistoja ja niitä treenikertoja. Olen kuitenkin sen verran laiskanlainen treenaaja, joten tiedä sitten saadaanko tätä sujumaan. Hitoksen hyvällä ilmeellä kyllä teki, kun Tiina ohjasi ja laittoi lelun selän taakse. 

Romeon tekeminen oli kuitenkin sen laatuista treeneissä, että tänään oli ihan pakko ajaa tukka putkella hallille katsomaan, että osaako tuo koira enää pujotella... :D 

No, kyllähän se osasi. :) Tehtiin samalla kontakteja ja oli kivasti kuulolla.  


Pikku Myy teki elämänsä kolmannet agitreenit hallilla ja olihan se hellyttävä. Selkä kyyryssä ohjaten ja niin pois päin ;), mutta hitsin kivaa sen kanssa oli.  :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti