sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Lomalla!

Muutama päivä olisi lomaa. Keskiviikkona takaisin töihin. Tarkoitus olisi käyttää päivät lähinnä Myyn kanssa treenaamiseen. Se kun on jäänyt vähän taka-alalle viime aikoina Romeon agin vuoksi. Onneksi kuitenkin Myykin pääsee pian säännöllisiin ohjattuihin viikkotreeneihin agin osalta. :)

Lauantaina käytiin Jyväskylän näyttelyssä katsomassa holskut ja tapaamassa tuttuja. Olipa kehässä varsin kivaluonteisia holskuja. Tuomarikin sai pusuja. Hauskaa sinällään, että Mooren kasvattaja Wellu oli holskukehässä tuomariharjoittelijana. :) Kehän jälkeen samassa rakennuksessa oli myös holskuyhdistyksen kevätkokous, jossa oltiin kuuntelmassa yhdistysasioita ja jalostustoimikunnan mietteitä. Eipä tuolla mitään sen kummempaa.

Marraskuun Jyväskylän näyttelyssä olin enempi shoppailemassa, joten nyt oli tarkoitus pitää kukkaron nyörit tiukalla. Ainoa, mitä en voinut vastustaa oli Kennelliiton kansiot. Olen noita ennenkin katsellut, mutta kun hinnat ovat lähes 30 euroa/kpl, en ole raaskinut ostaa. Nyt muutama kansio oli 5 euroa/kpl koska vihreä väri on poistumassa... Oli sitten pakko ostaa nuo "rumat vihreet" pois kuljeksimasta. :) Onpa kätevää, kun saa kaikki koirien paperit samojen kansien väliin ja pysyvät hyvänä.


Kotona huomattiin, että Romeolta on kulmahampaasta lohjennut pala. Ollut todennäköisesti jo jonkin aikaa, mutta en ole aiemmin huomannut. Hammaskalusto on Romeolla vähän niin ja näin, kun noita kuluneita hampaita on paljon. Taidan käyttää sen lääkärissä arvioitavana.

***
Tänään tottisteltiin Myyn kanssa Keski-Suomen Holskuporukassa. >> Tanjakin oli pitkästä aikaa maisemissa. :) Myylle seuraamista, perusasentoja ja jäävejä. Otettiin myös muutama lyhyt paikallaolo (istuen) ja toisella setillä tehtiin häiriötreeniä kaikkien koirakoiden treenatessa samaan aikaan. Häiriötreeni sujui kivasti. Jopa paikalla olo sujui, vaikka toiset koirat tekivät lähellä tottista. Vähän vilkuili hätäisesti sivulle muutaman kerran, mutta päähuomio kuitenkin minussa. Oikein tyytyväinen koiraan.

Kolmannella setillä tehtiin ilmaisuharkkaa rullalla. Eka kerta vasta, joten hyi minua. Homma meni alkuun ihmettelyksi, mutta kyllä sieltä pienellä vaivalla homman idean sai kaivettua. Viimeiset tuonnit jo vähän sinne päin.

Illalla vielä paikkamakuu iltaruoan kanssa ja oli hyvä. Kivassa mielentilassa ja keskittyneesti makasi. Ikkunan kautta oli hyvä peilata, kun olin selkä Myyhyn päin.

Treenien jälkeen tuunattiin autohäkkiä Skodaan sopivaksi. Isäntä ja emäntä ovat nyt vierekkäin. :) Romeolla on vähän enemmän tilaa, kun taas Myyn puoli jäi aika pieneksi. En tiedä pitäisikö väliseinä siirtää puoleen väliin ja toivoa, että Romeo mahtuu siltikin? Pitänee vielä miettiä. Näyttävät molemmat niin surkeilta kun ovat ahdettu tuommosiin pikkukopperoihin...


Huomenna sovittiin myös tottistreenit Killerille holskuporukan kanssa ja tiistaina olisi sitten Myyn agin hallittavuustesti. Olen ihan toiveikas testin suhteen. Myy on vaan niin hieano... :)

2 kommenttia:

  1. Eikö Myystä tulekaan haukkuvaa?

    VastaaPoista
  2. Laura: Myyhän on jo haukkuva... :D ;) joten ei siitä sellaista tekemällä tehdä. En vaan halua vahvistaa sen äänenkäyttöä. Myy tykkää tuoda esineitä ja juosta, joten kyllä siitä saa myös hyvän rullakoiran. :)

    VastaaPoista