keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Röllikisat

Möllijakso päättyi yhteisiin Röllikisoihin ja herkutteluun. Porukka jaettiin puoliksi ja saimme itse numeroida radat ja päättää miten rata mennään. Vaihtoehtoja oli vaikka kuinka. Sama ratapiirros, josta voi rakennella haastavan tai vastaavasti helpon radan.

Itse tehty agilityrata oli yllättävän kinkkinen meille. En oikein saanut radalle tarvittavaa kisafillistä. Rata tehtiin kaksi kertaa, eikä onnistuttu kummallakaan kerralla. Neloselta Romeo karkasi Aa:lle kahdesti ja pakkovalssista huolimatta tuli kakkosen etupuolelta...

Hyppyrata sen sijaan meni hienosti ja virheettömästi. Rata muuten simppeli, mutta muurin jälkeen tehtävä takakierto oli otettava tarkasti. Tästä saatiin hieno onnistuminen. Hyppäristä hyvä fiilis, johon oli hyvä lopettaa ja jäädä nyt hetkeksi ansaitulle agitauolle.

Ensi jakoksi sain Romeon Tiinan ryhmään, eli jatkamme samalla kouluttajalle kuin millä tämäkin jakso. Olen tykännyt tosi paljon Tiinan opetuksesta ja ollaan menty monessa asiassa eteenpäin, joten mukava jatkaa tästä eteenpäin. Myy aloittanee alkeisryhmän, kunhan ensin läpäisee hallittavuustestin, joka on siis ensi tiistaina. Treenipäivät tulevat olemaan jatkossa tiistaisin ja torstaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti