tiistai 17. syyskuuta 2013

Valssin pyörteissä

Tänään Romeon ohjatut agit ja aiheena valssi. Rata näytti tältä:



Tarkoitus oli tehdä 2-esteen jälkeen pakkovalssi/pakkovalssijaakotus, 4-5 puolivalssi, 8-9 esteen valssi ja loppusuora loppuun. Näiden lisäksi harjoiteltiin tänään keppikulmia. 

Muutamia muutoksin lähdettiin treenaamaan. Ensimmäinen oli se, että iltapäivälenkki (kun tullaan töistä) jätettiin Romeolta välistä. Lenkki tehtiin vasta agihallin ympäristössä lämmittelylenkkinä. Toisekseen Myy jäi kotiin. Lämmittelylenkit Romeon ja Myyn kanssa ovat sitä, että olen kireä kuin viulunkieli Myyn vetämisen takia... Romeo kokee tämän paineistavana - yrittää rauhoitella minua - eikä ole parhaassa moodissa treenejä ajatellen. Haluan, että meillä on mukavaa yhdessä, joten agitreenit ovat jatkossa omistettu vain ja ainoastaan Romeolle. :)

Hetsasin Romeota kunnolla ennen sen omaa suoritusvuoroa. Annoin loppupalkan apuohjaajalle. Kylkiäisenä sain helposti varastavan koiran, mutta myös huomattavasti innokkaamman ja vauhdikkaamman koiran.

En tiedä oliko näillä muutoksilla sinällään vaikutusta, mutta Romeo loisti tänään. :) Se oli hyvin kuulolla, teki innolla ja sillä oli kaivattua vauhtia! Pakkovalssissa vauhti vähän tökkäsi, mutta muuten meni hienosti. Uusintakierroksella mentiin puhdas rata, kun rata tuli tehdä koemaisesti. Jotenkin ihan, tosi, tosi tyytyväinen koiraan. Tiina tsemppasi sanoen, että kunhan alan uskoa itseeni radalla, niin kyllä Romeo loput hoitelee. Kovasti raasu paikkailee omia virheitäni tehden ihmepelastuksia... Ei me vielä hanskoja kehään heitetä. Kivat treenit, hyvä mieli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti