perjantai 20. syyskuuta 2013

Kilparyhmä, epämiellyttävä yllätys ja jälkeä...

Kilparyhmän treeneissä Myyn kanssa sivulle tuloja, seuraamista, maahanmenoja ja luoksetuloa. Virtaa oli Myyssä kuin pienessä kylässä ja voe voe, ne ihanat ihmiset... : - D Muutamaa hairahdusta (ihmisten luo karkaamista) lukuunottamatta, Myy teki kuitenkin keskittyneesti ja innolla hommia. Sivulle tulot aika ok. Paikkaa ei tarvinnut juurikaan korjailla. Seuraamisessa namikäsi ylemmäksi ja Myy seuraa ilman imutusta pieniä hetkiä. Seuraaminen hyvää ja Myy on erityisen keskittynyt seuratessa. Maahanmenoissa muutama hyvä ja nopea. Sekaan mahtui myös muutama hitaampi, istumisen kautta tehty maahanmeno, joista ei palkkaa. Luoksetulo vauhdikas, loppuun eteentulo, josta palkka ja patukalla leikitys. Leikin jälkeen autoon ja treenit olivat Myyn osalta tällä kertaa siinä.

Anna sanoi, että olen oppinut kävelemään suorassa. Jee! :) Olen tietoisesti yrittänyt kiinnittää tähän kyllä huomiota. Tottista tehdään aina ryhdikkäästi ja selkä suorassa. Se on koirallekin merkkinä siitä, että nyt tarkkana, hommat alkaa.

***
Perjantaina tein Myylle peltojäljen. (jälki nro 16) Pituutta jäljellä n. 130 metriä, eli jälki oli tähän astisista jäljistä selvästi Myyn pisin. Jälki myös vanheni melkein tunnin, kun jouduin tekemään odotteluajalla muutaman "kriisipuhelun" koskien viikonlopun mejäkurssiamme. Kotipakastin on ollut koko rempan ajan päällä ja näin oli tarkoitus olla jatkossakin. Sähkömiehet olivat kuitenkin lähtiessään katkaisseet koko talosta virrat, joten... Kotipuolessa meitä tervehti varsin epämiellyttävä haju. Pakkanen kun sisälsi mm. hirven sorkkia, verta, yhden hautausta odottavan hamsterin jne.... Kaikki nämä tietysti pilalla, niiden oltua lämpimässä pakastimessa useamman päivän. Puhelu koski sitten sitä, että mistä verta ja sorkka sunnuntain koulutukseen? Onneksi mejätuttuja on paljon. Kaverit saatiin kiinni suoraan SM-mejätunnelmista Korpilahdelta. Saatiin lähes "pikana" tuore sorkka ja litra verta koulutusta varten. Joten älkäätte huoliko kurssilaiset, kaikki on taas hyvin. :)


Mutta palataan Myyn jälkeen. Jäljen alussa Myy rauhottui aikaisempaa paremmin. Alkaa oppia, että rynnimällä asiaan ei päästä. Paalun edustan tutki tarkoin, jonka jälkeen pari metriä poukkoilua, eteenpäin pyrkimistä ja rytmin hakemista. Rytmi löytyi muutaman alkumetrin jälkeen ja tämän jälkeen mentiin rauhallisen keskittyneesti pitkä jälki loppuun saakka! Pää pysyi koko ajan alhaalla ja Myy teki tarkkaa työtä. Tein tarkotuksella jäljen sellaiseen kohtaan peltoa, jossa heinän pituus vaihteli. Jossain 100 metrin tietämillä, heinä oli hyvin lyhyttä ja Myy joutui tekemään kovasti töitä, kun taas loppukohden heinä oli selvästi pidempää, joka taas näytti olevan pennulle helpompaa.

Romeo jäljellä 

Joskus se sentään kerkiää istuakin... 
***
Myyn Usva-äidistä (Juno-Angel von Nacheron) tuli muiden saavutusten lisäksi myös FI KVA! (85-95-99 IP3) Suuret onnittelut Katrille ja Usva-äipälle! Usvalle on suunnitteilla toinen pentue ensi vuoden puolella, joten... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti