perjantai 6. syyskuuta 2013

Jälkeä ja tosi elämän esineitä..

Touhua riittää. Perjantaina jälki nro. 12. Suora jälki, pituus n. 100. Liinat tiukalla mentiin, kuten oli ohjeistettu... eipä tuntunut ainakaan ohjaus samalta (lue niin mukavalta) kuin aiemmin, kun sai koko ajan koiraa kovasti jarruttaa. :( Myykin otti enemmän häiriötä liinojen tiukkuudesta. Onko kädet liian ylhäällä? Tätäkö haetaan? Mejän jälkeen tämä tuntuu nii-in... en sano miltä.

Videota jäljeltä.



Huomenna on tarkoitus lähteä etsimään avaimia metsästä. Eräs vanhempi rouva, minulle täysin tuntematon, soitti ja pyysi apua hukattuaan kotiavaimensa puolukkareissulla metsään. Huomenna lähdetään etsimään avaimia Romeon kanssa, kunhan ensin sunnuntain mejäkokeeseen korvaava jälki on tehty. Romeolla esineruutu on ollut vahva ja luotan siihen tässä asiassa. Jos avaimet tuolla alueella ovat, jonne Romeon lähetän, se ne sieltä myös tuo. Avaimia, kännyköitä jne. on tuotu metsästä monesti, eikä esineitä jää koskaan löytymättä, joten varsin mielenkiintoinen päivä tulossa. :)

Sunnuntaina on kauden viimeinen mejäkoe. Mejäkokeista puheenollen, Moore on jälleen kerran meidän perheen julkkis. :) Mooresta löytyy juttua uusimmassa Skotti-lehdessä ja Terrilifessa, Mooren saavuttaessa kesällä Terriereiden mejämestaruushopeaa...

1 kommentti:

  1. Parhaita harjoituksia on nimenomaan nuo tosielämän esineruudut, onnea avainten etsintään :)!

    VastaaPoista