sunnuntai 25. elokuuta 2013

Esineruutua ja kuvia


Joka päiväistä vääntöä :)
Perjantaina molemmille paimenille esineruutua. Romeolla kolme esinettä ja Myyllä kaksi. Ensin esineet suoritti Romeo. Kaksi ensimmäistä nousi helposti ja nopeasti. Kolmas (nenäliinapaketti) tuotti sen sijaan ongelmia. Näytti hetken jopa siltä, että viimeinen esine jää tällä kertaa metsään, jota ei ole tapahtunut Romeon kohdalla enää vuosiin... Romeo ei antanut periksi ja lopulta nenäliinapaketti löytyi ja saatiin juhlat pystyyn. :) Hieno suoriutuminen ja työvoitto Romeolta.

Myy meinasi revetä liitoksistaan, kun ei päässyt Romeon esineitä hakemaan ja sen piteleminen otti koville. : - D Myylle kaksi esinettä; huovutettu pussukka ja nahkainen patukka. Myy näki kun Hannu vei esineet. Eka pisto varsinkin erittäin hyvä. Toista esinettä piti vähän oudompana. Nosti hyvin, mutta pudotti matkalle. Haki kuitenkin uudelleen ja samanlainen luovutus kun ensimmäiselläkin esineellä. :) Leikitin esineillä kun toi, josta luovutus ja palkka.

Myy 7 kk

Lauantaina tehtiin Hannun kanssa Jatin kisatyövelvoitteen 2.jakson osuus, joka on nyt kokonaan suoritettu. Kiitos Hannun, joka teki mulle taas puolikkaan päivän. :) Mukava oli olla kisarataa rakentamassa ja ratahenkilönä. Yhden ratahenkilön puuttuminen sai pientä säpinää aikaiseksi omalla tontillani, jotta ehti nostella rimoja ja pitää putket paikallaan. Hienoja ratoja nähtiin monilta koirakoilta.

***
Sunnuntaina piti olla hakuilut, mutta porukkaa ei saatu paikalle. Sunnuntai meni lähinnä koiria kuvaillessa ja muuten hengaillessa. Käytiin mm. hiekkakuopilla ja otettin pari kuvaa pihassa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti