sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Eija-Sinikka ja koko kööri hallilla..


Tänään lähdettiin koko koiraköörin kanssa hallille. Moore ja Romeo tekivät agia ja Myy tottista. :)

Moore on tehnyt viimeksi agia yli vuosi sitten. Tykännyt se on aina lajista kovasti. Ekat skottijumitkin nähtiin, kun Moore ei olisi suostunut lähtemään agikentältä pois... Moore on käynyt elämänsä aikana pelkästään henga-agissa useampana kesänä, lähinnä oman ajan puutteeni ja rahatilanteeni vuoksi, mikä sinällään on kovin valitettavaa. :( Sen kanssa olisi mahtava treenata ihan tavoitteellisestikin. Moore täyttää marraskuussa seitsemän, mutta vauhti ei ole hiljentynyt onneksi vuosien saatossa. Moore on niin Moore radallakin. Sitä tulee aina niin hyvälle tuulelle sen kanssa touhutessa.
Meillä oli kuitenkin niin mukavaa, että jatkossakin meidät voi Mooren kanssa bongata hallilta.

Uutena esteenä Moorelle oli A-este. Kepeillä tänään verkot ja alkuun niiden käyttötarkoitus oli Moorelle epäselvä... mistä välistä kuuluikaan näiden verkkojen kanssa hypätä? :D

Romeon kanssa keinua, keppejä, putkea ja Aata. Poika oli ihan innoissaan, mitä nyt kepit sai vähän taas vauhdin hyytymään.

Tässä videomatskua tältä päivältä.

Moore - paljon sydämmiä.



Myy tottistelee

(Lauralle ja muillekin tarkoille ;D tyypeille tiedoksi, että treeniliivi otti ja hajosi kun alettiin kuvaamaan, joten siitä syystä noita liivin naruja/vetoketjua ym. roikkuu Myyn edessä tuollai harmittavasti...)



Tässä vielä treenikuviakin kun saatiin kuvaaja mukaan. :)

Moore nousemassa Aalle ensimmäistä kertaa.. :) 
...pientä rohkaisua tarvitaan alkuun :)

harjalla ollaan :)


hieno laskeutuminen alas

en tiedä mitä ohjaaja huitoo tässä :D


lentävä skotlantilainen

ihana putki

pujottelu alkaa sujua verkoista huolimatta

Kultakoira harjalla..

vauhdilla alas...
... ja mikä kontakti :)


...putkeen!

Välillä pitää odotella omaa vuoroa

Myyn seuraamista


tarkkana oltava

Hallilta mentiin katsomaan Eija-Sinikkaa, eli 9-viikkoista skottityttöä. Kutsumanimeksi sille tulee mitä ilmeisemmin Tirppana.... voi huokaus, mikä Moore kakkonen sieltä löytyikään. Ihan hirveä. :D

Eija-Sinikka, eli Tirppana

Tirppana on ihan kuin Moore pentuna, niin ulkonäöllisesti kuin luonteensakin puolesta. Kamala riiviö... miljoona sydäntä tähän. :)

Eija-Sinikka, maailman hienoin Tirppana. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti