torstai 16. elokuuta 2012

Tulevaa

Maanantain agit jäi tältä viikolta väliin. Viikonloppu oli kaikkinensa sen verran raskas, etten jaksanut alkuviikosta raahautua hallille. Tosin eipä meillä ohjattuja treenejä olisi ollutkaan.

Uusi treenikausi ohjattuun ryhmään alkaa viikolla 35. Hakemus on laitettu Jatille ja kisatyövelvoite on tehtynä tältä vuodelta. Kello soi puolelta öin kun sähköinen hakulomake aukesi. Hakemus lähti kello 00.01 ja siitä huolimatta 12 hakijaa oli jo ehtinyt ensin... Aamulla hakijoita taisi olla muistaakseni joku reilu 80, joten melkoisen suosittuja ovat Jatin ryhmät. Eikä siis mikään ihme. Ohjaajat ovat osaavia, treenit hyvin suunniteltuja ja opettavaisia.

Kolmen ohjaajamme lopullinen yhteenveto meidän ryhmäläisistä oli, että Jatko 2 olisi meille hyvä ryhmä, joten sinne haettiin.

Tulevana viikonloppuna oli tarkoitus mennä mökille, mutta suunnitelmiin tuli tänään muutos. Tuli tieto, että päästiin kuin päästiin viikonlopun mejäkokeeseen peruutuksen vuoksi, joten mökkiviikonloppu siirtyy viikolla. Pikku mahkut olisi siis vielä PM-paikkaan, jos tuolloin onnistuttaisiin...  :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tulevaan kokeeseen!

    VastaaPoista
  2. Ihan sairasta toi touhu agin suhteen. :O Vois olla edes joku vähän inhimillisempi kellonaika jos pitää tollasia olla... meillä onneksi jo ryhmässä olevilla on kyllä etusija jatkaa, eikä tartte mitään tollasia tehdä. Mutta me nyt ollaankin aiiika syrjäkylä jyväskylään verrattuna. :D

    Tsemppiä kokeeseen!

    VastaaPoista