sunnuntai 26. elokuuta 2012

Touhukas mökkiviikonloppu

Viikonloppu oltiin mökillä. (..ei siis siellä missä alkujaan piti, eli mejän PM:ssä...niih.;)) Reilu 20 kilometriä tuli kaikkiaan lenkkeiltyä ja suurimman osan ajasta koirat saivat olla vapaina. Romeo hätyytteli kanalintuja, laukkasi hajujen perässä pitkin metsiä... annoin sen mennä ja olla Eläin. Oli taas ihan onnensa kukkuloilla metsässä rypiessä ja muutenkin kun sai olla mukana kaikissa mökkitouhuissa. Ihmisten saunoessa ja uidessa, Romeo melskasi järvessä. Välillä yritti näykkiä ja paimentaa, josta piti kieltää. Siitä tulee jotenkin ihan kakara, kun se pääsee mökille. 


Lenkkien lisäksi tehtiin treenejä koirille. Moorelle verijälki hirvien moottoritielle ja Romeo sai tehdä esineruudun kolmella esineellä. Esineruutu samalla tavoin toteutettuna kuin edellisessä postauksessa. Jo lähes heti kadutti, että tuli laitettua väsynyt koira ruutuun, koska viime kertaisesta innosta ei ollut puoliakaan. Muutenkin ruutu meni aika persiileen, vaikka kaikki kolme esinettä löytyivät. Ekassa tapahtui esineen vaihto. (prkl!) Luovutuksessa pureskeli esinettä, ärähdin kunnolla ja otin esineen pois. Tästä Romeo meni tietty ihan maihin, kun se ei kestä yhtään mun ärähtämistä ja kaduin tätä heti. Missä on ne lehmän hermot? :/ Loppu oli lönkyttelyä ruudussa. Lupaan, etten koskaan treenaa väsyneen/väsyneenä koiran kanssa. Tästä syystä aiotut ilmaisutreenit jäivät suosiolla alkuviikkoon.

Mökin pihassa tehtiin perjantai-iltana vähän mökkitottista, josta alla pieni video. Ei mitään kovin tarkkaa eikä kummoista tekemistä, mutta lähinnä haen tuohon nyt lisää intoa... harmi, etten jättänyt noita puheääniä videoon, (inhoan oman äänen kuulemista...) koska kun oma kehuminen ja kannustaminen puuttuu, ei saa ihan todellista käsitystä treeneistä. Seuraamisessa on muutamapaikka, jossa olisin voinut palkata ehdottomasti aiemmin kuin koira oli selvästi innokkaammillaan ja meni hyvin, mutta tuota oli vaikea nähdä ohjatessa noin hyvin kuin videolta jälkeenpäin... :( Apuohjaaja olisi kyllä aina ihan ehdoton tottikseen.Jes! Me päästiin Jatin ohjattuun agiryhmään, joten jatkossa agitreenit ovat aina keskiviikkoisin ja treenataan nyt sitten Jatko2:ssa. Treenit alkavat ensi keskiviikkona.

3 kommenttia:

  1. Olipa kivaa katseltavaa tuo teidän tottis! :) Ihanan iloinen meininki Romeolla ja tosi hyvin teki!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Janita, Tiia ja Arto... vaikka onhan tuossa vielä paljon parannettavaa. ;)

    Mutta siis, yritän saada Romeoon nyt lähinnä vaan sitä intoa lisää. Sitä on tullutkin viime aikoina, joten aika toiveikaskin olen tottiksen suhteen. Olisi vaan mukavaa jos joku kattois vähän meidän tottiksen perään. Apuohjaajan paikka olisi auki.

    VastaaPoista