keskiviikko 22. elokuuta 2012

Esineruutu

Tänään tein lenkin yhteyteen Romeolle esineruudun kolmella esineellä. Tuulta ei juuri ollut ja maasto oli aika peitteinen. Esineinä kännykotelo, sählyhanska, lasten lompakko.  Alue n. 50 x 50. Suunnitelma alla oleva. 

1. esine
Romeo lähti lujaa, intoa oli kovasti. Ennen ensimmäistä esinettä, lähti kaartamaan vasemmalle. Otti selvästi hajun toisesta esineestä, jonka sitten hakikin ja toi käteen.

2. esine
Lähetin samasta paikasta uudelleen, jotta nostaa ensimmäisen. Nyt meni suoraviivaisesti esineelle ja toi hyvin.

3. esine
Lähetys ruudun vasemmasta reunasta. Romeo juoksi esineen ohi, ei saanut siitä hajua ja alkoi siksakata aluetta koko ajan töitä innolla tehden. Hyvin pysyi alueella. Haki myös ruudun alareunat ja sai sitten vainun esineestä. Hyvä luovutus tässäkin ja bileet pystyyn. :)

Kaksi ekaa esinettä nousi nopeasti. Kolmas teetätti vähän enemmän töitä, kuten kolmas aina tekee, mutta hyvällä itsevarmuudella Romeo työskenteli ja palkaksi löysikin esineen. Romeossa on mukavaa se, että se tykkää kovasti hakea esineitä ja tehdä itsenäistä työskentelyä tässä, eikä se anna helposti periksi. Sitä on turha esim. huutaa ruudusta kesken pois, koska se ei tule, jos homma on sen mielestä kesken... :D

Vaikea sanoa, oliko lähetyspaikat esineisiin nähden oikeat ? ja kuinka esineiden haju alueella koiran nenään tuli, mutta pääasia, että kaikki esineet löytyivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti