maanantai 27. elokuuta 2012

Ilmaisutreenit

Tänään rullan tuontia ja ilmaisua. Eli kepo metsään rullan kanssa ja Romeo hakemaan rullaa. Lähti innoissaan ja toi hyvin rullan. Liina perään ja nyt H. kutsui Romeota ja päästin liina perässä näytölle ja menin itse perässä. Meni yhtä lujaa takaisinkin. H. palkkasi. Sai kisun ruokaa ja wubba-leikkiä palkaksi. Oikein hyvä!

Toinen samoin. Ei tuonut nyt rullaa suoraan, vaan piti tehdä taas joku ihme kaarros sivuun ja vähän mälvätä...:/  Laskin kymmeneen, peruutin vähän ja heti kun alkoi lähestyä, kehuin, jolloin toi rullan. H. kutsui ja päästin näytölle.

Voisi ehkä jatkossa treenata niin, että yksi rullan tuonti ja ilmaisu ja tähän lopetus. Eka on aina paras ja sitten homma huononee. Miksi tehdä useampia ja varsinkaan kun homma on vielä uutta? Hitaasti hyvä tulee... tai sit ei. ;D

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa holskumaiselta asenteelta. Kerran menee hyvin, sitten kun vaaditaan samanlainen toisto, näytetään keskaria tyyliin "näithän sä jo että osaan, tee sitte ite paremmin" - meilläpäin ainaki välillä esiintyy tällasta. Ja ne toistot.. auta armias jos kerralla ei mene oikein..

    VastaaPoista
  2. Kyllä eka kerta on tosiaan ainakin Romeolla aina se paras, joten pitäisi oppia siihen, että jos menee hyvin, lopettaa tähän ja iloitsee onnistumisesta.

    VastaaPoista