sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sunnuntain tottistelut

Tänään Romeon kanssa holskujen tottistreeneissä tokohyppyä ja paikkamakuuta. "Esteen" virkaa toimitti paremman puutteessa Esan auton hattuteline, joka soveltui hienosti tähän hommaan... :P

Romeolle namialusta oli esteen takana. Alkuun tuttu "hyppy- käsky", mutta tarkoitus on vaihtaa tilalle sana "aita", jotta sana on eri kuin agissa. Alkuunhan Romeolla oli ongelma hypyn kanssa kun se odottaa samaa käsiapua mitä agissa, kun tätä ei pitkään aikaan olla tehty.

Parilla ekalla kerralla Romeo kiersi esteen, mutta kun namialusta peitettiin, alkoi hyppääminen sujua. Tehtiin noin viisi toistoa. Odota-käskyllä pysähtyi hyvin odottamaan ja tästä nopea palkka ja vapautus. 

Paikkamakuutreeni Carman ja Sumun kanssa. Romeo reunimmainen koira. Lonkalle valumista oli tänäänkin,  mutta muuten mallikelpoinen suoritus. Ei ota toisista koirista häiriötä oikeastaan ollenkaan, joten oikein tyytyväinen tähän.

Seuraaminen on Romeolla tauolla, koska se ei suju toivotulla tavalla. Koko touhu on jotenkin tosi turhauttavaa puurtamista ja ärsyttävää paikalla junnaamista... Peilistä löytyy tähänkin syyllinen. Ollaan treenattu seuraamista talvella ihan liikaa ja treenit ovat olleet turhan yksipuoleisia ja koiran näkövinkkelistä varmaan tosi tylsiä. Tämä näkyy koiran kyllästymisenä ja omakin motivaatio hommaan on kateissa. Pidetään nyt rauhassa kunnon tauko ja katsotaan asiaa myöhemmin uudelleen. Josko se vielä lähtisi sujumaan. Nyt vaan mukavia lyhyitä ja monipuolisia muiden asioiden treenaamista, jotta saadaan kaivattua intoa ja muutenkin mukavaa fiilistä taas hommaan.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti