lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kevään ekat hakutreenit!

Tänään oli kevään ensimmäiset hakutreenit. Metsä oli jo suurimmaksi osaksi kivasti sulanut ja kova tuuli mahdollisti hyvät tuuliharjoitukset. Paikalla oli neljä pitkätukkaa ja näiden lisäksi yksi varsin pätevä skotti. ;)

Kaikki koirat tekivät tänään todella hienoa työtä ja jokainen koira onnistui harjoituksissa erinomaisesti. Olipa mukava avaus hakukaudelle.

Romeolle otettiin valmiina kolme maalimiestä. Lähtö niin, että Romeo näki ukkojen lähtevän kävelemään keskilinjaa pitkin metsään. Lähes suorat pistot kaikille maalimiehille ja keskilinjallakin hallinta sujui ja Romeo sai olla vapaana lähetyspaikalta toiselle. Romeo otti toisen maalimiehen jälkeen keskilinjalta ilmavainun kolmannesta ukosta. Romeo oli tästä täpinöissään, joten ihan vaan lyhyt haltuunotto ja päästin koiran heti menemään...

Romeo

Treenien päätteeksi Romeo sai tavata ensimmäistä kertaa Tara-pennun. Romeo ei ole pentujen kanssa ennen leikkinyt, mutta heti Romeo tuntui ymmärtäneen, että tämä on muksu ja tällä on muksun vapaudet. Eli Tara sai kiskoa karvoista ja pomppia päälle miten tykkäsi. :)
Ja Tarahan nautti pennun oikeuksistaan... :D


ja tässä vielä pikku Tara hakuilee... <3ja se varsin pätevä skotti. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti