sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pakkastreenit

Tänään oli holskutottikset. Pakkasta oli reilu parikymmentä, mutta kohtuu hyvin tarkeni kuitenkin lyhyttä settiä tehdä ja porukkaakin oli paikalla lähes vakiomäärä. Hyvä me! Paikalla oli myös Jarmon Tara-pentu, jota päästiin taas paapomaan. :)

Romeon kanssa tein taas sitä meidän tavallista perussettiä eli jäävejä, seuraamista, luoksetuloja ja henkilöryhmää. Romeo teki tänään ihan kohtuu hyvää tottista. :) Aamulenkkiä ei oltu tehty, joten energiaa oli hyvin ja vietti oli suhteellisen korkealla. Vähän tuli mulle noottia (ihan aiheesta) siitä, että pitäisi malttaa lopettaa ajoissa kun homma sujuu noin hyvin. Fiilis tekemiseen oli jotenkin nyt niin hyvä, että setti meinasi muutaman kerran vähän venähtää...

Seuraaminen oli kohtuu kivan oloista lähes koko ajan ja paikkakin suurimman osan ajasta tuntui hyvältä. Jäävissä liikkeissä ei mitään ongelmaa. Luoksetuloissa tuli nyt sitten suoraan sivulle eteentulon sijasta ja vauhti oli hitaan puoleista. Vauhtia saisi olla kyllä enemmän tuon kevyen ravin sijaan. Henkilöryhmässä alkuun yritti haistella Carman omistajaa ja kuikkia vähän muutenkin sitä, että ketä siinä seisoo, mutta loppua kohden teki oikein hyvää henkilöryhmää, välittämättä enää vieraista.

Ensi keskiviikkona Romeo lähtee uimaan KoiraSporttiin uimaan, eli  >> TÄNNE. Innolla odotellaan miten uinti altaassa sujuu. :)

Jarmon pikku Tarasta kuvia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti