sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Lyhyet tottikset

Tänään lyhyet tottistreenit. Seuraamista ja jääviä.

4 kommenttia:

 1. Tää nyt on tyhmä kommentti vaan yhden videon perusteella, mutta sanon silti :D Oletko miettinyt palkan suuntaa jäävissä (=heittää koiran yli sen taakse)?

  VastaaPoista
 2. Palkka lentää vähän minne sattuu, jos nyt yleensä palkkaan lentävällä palkalla. Olen yrittänyt pitää palkkauksen mahdollisimman vaihtelevana; lentävä palkka, revittely, namit jne. Yleisemmin heitän palkan sen sivulle. Tonne missä kameramies on. ;D Koiran taakse heitän joskus, tosin varmaan harvemmin, mutta joo. Tuota videota kun katoin, niin mikä ettei tuota voisi käyttää kyllä enemmän. :)

  VastaaPoista
 3. Ja siis tässä tapauksessa revittelyllä tarkoitan, että esim. wubba on mulla kädessä ja leikitän sillä hetken koiraa. Tällä saa ehdottomasti parhaiten intoa Romeoon ja hyvän vireen päälle.

  Yleensä patukka tms. on myös vasemmassa kainalossa, josta palkkaan vasemmalle alaviistoon. Tuolla oon saanut esim. tuon seuraamisessa tapahtuneen edistämisen pois ja paikan paremmaksi. Toisin siis kun tuossa videolla, mutta kuten sanoin, tuo palkkaustapa ja-tyyli vaihtelee varmaan lähes joka treeni kerta.

  Romeo on aika haastava koira ollut/on tottiksen suhteen ja olen tehnyt/teen paljon töitä juuri tuon innostamisen eteen.

  Ja Laura, sanoa saa. Se on jopa toivottavaa. =) (Vau, tostahan tuli ihan riimi. :D )

  VastaaPoista
 4. Okei :)

  Tarkoitin siis vaan sitä, että jäävissä kannattaa palkata koiran taakse siksi, että se vahvistaa nopeaa ja terävää pysähtymistä. Jos palkkaa aina eteen, koira yleensä alkaa ennemmin tai myöhemmin valua. Tietysti vähän riippuu siitä mitä treenaa; jos harjoittelee asennossa pysymistä niin sitten eri asia, kuin jos harjoittelee vaan nopeaa ja oikeaa asentoa :)

  Seuruu sitten taas tietysti asia erikseen ja siitäkin pitää säännöllisesti palkkailla jotta pysyy laadukkaana myös jäävissä.

  VastaaPoista