sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Tavoitteet vuodelle 2012

Viime vuosi meni tavoitteiden mukaan yli odotusten... >> TAVOITTEET 2011

Tavoitteiden asettaminen oli vuosi sitten jotenkin helpompaa, mutta yritetetään taas. Voi olla, että näille tavotteille saa nauraa sitten loppuvuonna, mutta ei kai tämä niin vakavaa kuitenkaan ole? ;)


Tavoitteet vuodelle 2012
Terveys

Kevään aikana tutkitaan lisää tuota Romeon terveyspuolta. Tiedossa on kilpirauhaskoe ja tarkoitus olisi tutkituttaa myös silmät vuoden aikana. 

Äitienpäivänä Romeolla on luonnetesti. Luonnetestituomareina toimivat Reijo Hynynen ja Vilhelmiina Virolainen. 

Romeota ollaan kyselty jonkin verran myös jalostukseen. Päätöksen tästä teen luonnetestin ja muiden terveystulosten jälkeen.

Mejä

Oma motivaatio tuntuu ainakin tällä hetkellä aika huonolta mejään, koska haku lajina kiinnostaa nyt kovasti ja mejä vie niin paljon aikaa, että jos sitä haluaa täysipainoisesti harrastaa, muuta ei ehdi. Ja kun tuo FI JVA:n arvokin jo on... niin olisiko nyt aika koittaa näitä pk-lajeja? Toisaalta mejä on Romeolle "maailman ihanin laji", joten ei tätä missään tapauksessa ole tarkoitus myöskään lopettaa!


Yksi ykkönen jäi tältä kaudelta talteen, (tulos huomioidaan ensi kauden PM-kokeeseen haettaessa) Sanotaan nyt kuitenkin rohkeasti, että tavoitteena on PM-paikka.  

BH

Haave ja toive tulevalle vuodelle olisi BH:n suorittaminen. Jos ja kun, saan Romeon hallinnan kaikelta osin vielä paremmaksi ja uskallan lähteä tuon vähän epäsosiaalisen uroskoiran kanssa kokeeseen, niin mehän mennään ja suoritetaan tämä BH. Työsarkaa on vielä todella paljon, joten katsotaan nyt kuin meijän käy ja riittääkö vuosi...

Toko/tottis

Ei "suuria" tavoitteita tämän suhteen. Mahdollisesti se BH ja tokon alokasluokan koe.

Paljon parempaan ollaan menty tottiksen suhteen ja Romeo selvästi edistyy koko ajan. Välillä tottikset sujuvat oikein hyvin, välillä taas ei. Motivointi pitkäkestoiseen suoritukseen on aika haastavaa... Paljon riippuu myös siitä missä ollaan ja kenen kanssa. Pahin ongelma on ehkä juuri tuo keskittymiskyvyn heikkous ja häiriöherkkyys julkisilla paikoilla. R myös vaistoaa aina, jos jännitän joitakin tilanteita ja varsinkin silloin se mielellään ketkuilee, joten ei ihan helppo tapaus koemielessä. Paljon treeniä tarvitaan tähän vielä ja ennenkaikkea sitä häiriötreeniä.

Omat treenit antavat kuitenkin toivoa myös todella hyvästä tekemisestä ja periksi en anna kovin helposti. ;)

Esineruutu

Säilyttää se mitä jo osataan ja karsia kaikki silloin tällöin sattuvat "pöllöilyt" pois; esineiden mälvääminen tai pahimmoillaan jopa vaihtaminen. 


Agility

Tavoitteena päästä nyt ensin treenaamaan sinne minne halutaan, eli  >> JATTIIN. (ollaan jonossa) Vaikea laittaa oikein mitään tavoitteita kun ei ole mitään seuraa takana tms. :(  Tämä on kuitenkin ehkä eniten se meidän laji. 

Haku

Jatketaan harjoituksia ja toivottavasti kehitytään tässä vuoden aikana. Ilmaisu (rulla) kuntoon vuoden aikana ja vaihtelevia ja kivoja treenejä.

Näyttelyt

Yksi serti haetaan vielä, jos luonnetesti menee hyvin keväällä. Eli tavoitteena kai sitten tältä osin se FI MVA:n arvo... Kaksoisvalio?! :O 

Tässä näitä tavoitteita, lisätään jos jotakin vielä tulee mieleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti