torstai 1. syyskuuta 2011

Huippu hyvät esineet!

Pääsin tänään aikaisemmin töistä ja lähdin heti parin tunnin metsälenkille Romeon ja Mooren kanssa. Illalla kirjastoreissulla käytiin tekemässä isännän kanssa Romeolle vielä esineruutu. Intoa oli taas ihanan paljon ja Romeon työskentely oli tänään tosi hyvää!

Esineitä oli kolme ja ne ovat tässä:


Kokonaisaika ruudussa kolmella esineellä, oli joku 2-3 minuuttia, vaikka maa oli hyvin peitteinen ja maastoltaan aika hankalan oloinen. (alla olevat kuvat eivät ole tämän päivän ruudusta...)

Esineet ruudussa:

Känny
Kävelin ruudun vasenta reunaa yläkulmaa kohti, käännyin vähän keskemmälle ruutua ja viskasin kännyn niin pitkälle kun lensi ruudun yläosaa kohti. Risahti muuten ikävästi kun känny osui johonkin... :P 

Lomapakko lensi jonnekin ruudun keskivaiheilla ja nalle oli ruudussa oikealla aika alhaalla. 

Romeo lähti lujaa ja haki kännyn ja toi sitä vauhdilla. Ruudun keskivaiheilla känny putosi vauhdissa maahan. On varmaan esineenä aika liukas ja vaikeasti kannettava koiran suussa. Romeo pyöri vähän ja se näytti etsivän sitä kunnes lähti sitten taas tulemaan lujaa. Suussa olikin nyt vaan lompakko kännyn sijaan! :O 
Seuraavalla lähetyksellä toi sitten hyvin suoraviivaisesti kännykän paikasta, jonne oli sen pudottanut. 


Nalle teetti vähän enemmän töitä, haki sitä hetken, kunnes löysi ja toi vauhdilla. Luovutti ihan käteen asti, kun maltoin rauhassa odottaa ja vaatia siltä esinettä. Vähän viskomalla tosin, mutta kuitenkin paremmin kuin joskus.

Ihan minusta kuitenkin huippu suoritus tänään! Paljon intoa, paljon vauhtia, mutta koko ajan myös ajatus mukana työskentelyssä. Tästä tykkään! 

Romeo olisi selvästi ollut valmis hakemaan lisääkin esineitä. Sille riittää onneksi hyvin, että palkkana esineiden välissä on vaan pelkkä kehu. Työskentely tuntuu olevan sille se kaikkein paras palkka. Loppupalkkana kuitenkin whiskasta ja kepin kanssa hömpöttelyä. Voi kun olikin tyytyväinen koira ja emäntä treenien jälkeen. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti