torstai 11. elokuuta 2011

Viimeisiä viedään (12/13)

Eilen käytiin Muuramen agitreeneissä

Alkuun tehtiin alkeiskurssilaisten kanssa muutama kerta A-estettä. Romeo ottaa aika helposti ylösnousuun liikaa vauhtia, joten rauhoitin hihnalla ja sanoin. Kiipesi sitten nätisti ja tuli rauhassa alas pysähtyen kontaktille. Nämä ovat nyt niitä viimeisiä kertoja hihnan kanssa, alkaa kuitenkin sujua jo sen verran hienosti.

Omalla kurssilla tehtiin viime kertaista videoitua rataa, eli tätä:Ohjaaja oli katsonut videot läpi ja arvioitiin näitä meidän töppäilyjä ja laitettiin mm. pari valssia oikealle paikalle. Nyt rata tuntui mukavan helpolta ja muutama valssi oikeassa paikassa antoi ohjaukseen ihan erilaista otetta.

Yksittäisinä esteinä olivat kepit ja rengas. Kepit meni ekalla kerralla tosi nätisti, selvästi koiralla on jotakin jäänyt päähän näistä harjotteista, koska ei tarjonnut tällä kertaa edes väärältä puolelta aloitusta ja välit olivat yllättävän sujuvat. =)

Renkaan tein niin, että eka jätin istumaan ja otin läpi, jotta Romeo tajuaa ensin mitä ollaan tekemässä. Toisella kerralla ohjaus koiran viereltä. Molemmat toimivat hyvin. Hyppäsi hyvin ja ilmavasti eikä yrittänyt vääristä väleistä.

Eilen oli sitten jo toiseksi viimeinen agikerta. Jatkosta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta täytynee miettiä jotakin... Sen verran ollaan jo lajiin hurahdettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti