torstai 11. elokuuta 2011

Kolmella esineellä

Tänään tehtiin lenkin yhteyteen esineruutu. Olipa hienoa nähdä mikä into Romeolla oli, kun ilma ei ollut kerrankaan liian kuuma! Metsässä kävi melkoinen möly ja piipaus kun niin teki mieli päästä isännän perään hakemaan esineitä.

Esineitä oli kolme; lompakko, rannehikinauha ja Romeolle aina yhtä mieluinen dummy. Lompakko oli ruudun vasemmassa yläkulmassa, rannehikinauha ruudun keskiosissa ja dummy ruudun ylänurkassa. Alaosa oli tällä kertaa tyhjä. Toiveena oli, että jos muut esineet nousisi vaikkapa ensin ja dummy viimeisenä koska se olisi Romeolle se kaikkein mieluisin kannettava. Mitä vielä. Dummy oli viety kaikkein kauimmaksi ruudun ylänurkkaan ja sinnehän se Romeo ensimmäisenä sinkosi ja dummy suussa loikki innokkaana takaisin. Tuossa on aina se sama ongelma, että Romeon mielestä dummya on pakko ainakin vähän mälvätä ja puistella, eikä sitä viitsisi kovin hyvin luovuttaa... :/ Toi kuitenkin, mutta kovat ravistelut piti ensin tehdä. Kielsin kyllä puistelut... ;) mutta.. :(

Toinen lähetys sujui myös vauhdikkaasti ja aika helpon oloisesti Romeo löysi rannehikinauhan. Kolmea esinettä ei olla aikaisemmin tehty, mutta intoa oli niin paljon, että mitään ongelmaa ei tuossa kolmannessakaan esineessä ollut. Innolla lähti, hyvin työskenteli ja löydettyään palautti mukavan suoraviivaisesti.

Oikein kiva fiilis jäi tästä treenistä. Tällaiselta homman pitäisi aina näyttääkin. Täytyy lisätä pikku hiljaa noita esineitä nyt kun homma kerran on Romeosta noin mukavaa. Tuon dummyn etsiminen ja tuominen tuolta metsästä tuntui saavan Romeon ihan liekkeihin, vaikka se ei ns. oikea esine ollutkaan. Esineruutuilu on siitäkin hauskaa, että siinä ei tarvitse itse muuta kun katsella ja koira saa samalla erittäin hyvää liikuntaa metsässä. Kivaa. =)

Viikonloppuna mejäkoe... SM-karsintaan?

Viikonloppuna matkataan Kannonkoskelle jossa ollaankin koko viikonloppu. Romeolla on vielä se viimeinen mahdollisuus yrittää kerätä pisteitä mejän SM-karsintoihin jotka ovat elokuun lopussa. Tämän hetkinen tilanne on todennäköisesti se, että pisteet eivät Romeolla ihan riittäisi PM-paikkaan. Paprut ovat kuitenkin kaiken varalta vetämässä, joten peukkuja tarvitaan. ;)1 kommentti: