sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kuopio KV - EH


Tänään ei mennyt ihan samalla tavalla Kuopiossa kuin eilen Saarijärvellä ;) tuloksena kuitenkin EH. Naurettiin ennen kehään menoa Ellin kanssa, että onko mitään tehtävissä Romeon kamalan pystytukan kanssa. Turkki sojottaa selästä ihan pystyssä ja on kieltämättä aika söpön näköinen, mutta esim. upea turkkiseen ROP-koira Hagridiin verrattuna, turkki on kyllä aika naurettavan näköinen. Vertailukohtana oli monta upeaturkkista koiraa, joten Romeo näytti lähinnä huvittavalta lyhyessä pohjavillattomassa kesäkarvassaan.

Heti kehään mennessä, tuli vähän turhaa kuumenemista toisen uroksen ja Romeon kesken. Toinen osapuoli aloitti kovan ärinän Romeolle heti kehään päästyä ja kummatkin koirat kuumeni sen verran, että ensimmäinen kierros kehää juostiin ympäri murinan säestyksellä...

Yksilöarvostelussa Romeo yritti koko ajan istua, seisoi kuin laama (väsynyt) ja oli niin lysyssä kun olla ja voi. :( Mua ei tää kiinnosta-ilme päällä. Nostelin sitä sitten mahan alta ylös. Tämä on näitä, ÄLÄ tee tätä ikinä-juttuja, jonka olin iloisesti taas unohtanut. :/ Asettelin sitä seisomaan ja samalla seisoin sen edessä, jotta sillä ei ole suoraa katsekontaktia ihan kehän reunalla seisovaan toiseen urokseen, jota yritti vähän kuikuilla. En sitten nähnyt miltä koiran asento sivusta näyttää. Kehän jälkeen Viikin Kirsi sanoi totuudenmukaisesti, että Romeo seisoi aivan kamalan näköisesti selkä köyryssä ja jalat mahan alla koko ajan ja esiintyminen oli näyttänyt ihan hirveältä. :( . Kiitos Kirsi, tätä myö kyllä tarvittiinkin, jotta muistuu taas mieleen tuo koiran hyvä esittäminen.

Arvostelu oli ihan mielenkiintoinen. :D Piti ihan hieraista silmiä. Aiemmin Romeota ei ole koskaan lyhytrunkoiseksi sanottu, koska mielestäni se on pidempirunkoisia holskuja, joita olen nähnyt. :D Turkista tuli maininta avoin ja pörröinen, :D, sitä se kyllä on ja maininta "... näyttää hieman tukevalta". No, me ei oltu tänään ihan hirveesti tuomarin mieleen.

Toista kertaa ei enää tehdä kahta näyttelyä samalle viikonlopulle, koska Romeo oli niin selvästi vielä väsynyt eilisen Saarijärvi keikan jälkeen ja se näkyi vielä koiran olemuksessa.

ROP meni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen. Hagrid-uros oli valtavan komea ja aivan fantastisessa turkissa! Koko kesänä ei kuulemma koiralta ole lähtenyt edes karvaa, joten sitä oli todella paljon ja se oli upeaa ja kiiltävää. Hieno koira kertakaikkiaan!

Onnea myös Ellille ja Somatuulen Auroralle upeasta tuloksesta. VSP koira tänään ja Cacib! Mukava päivä ja   paikalla peräti kymmenen hienoa pitkäkarvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti