lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannusjuttuja

Ukko-leikki

Juhannusaattoaamuna tehtiin koirien kanssa 10 kilometrin lenkki. Metsässä leikittiin samalla hauskaa Ukko-leikkiä. Eli toinen meni piiloon syvälle metsään ja koira päästettiin perään. Piilossa ei ehtinyt vanheta juuri yhtään kun kahina kävi ja holskun innokas naama ilmestyi näkyviin... :D Romeosta tulisi varmaan hyvä hakukoira jos sitä vaan treenaisi tuohon lajiin. Harmittaa kun ei olla edelleenkään löydetty täältä alueelta hakuporukkaa, johon pääsisi mukaan harjoittelemaan. Howavarteilla on omansa ja rotikoilla, mutta muita en alueella tiedä... Toisaalta mejä vie nyt kaikki viikonloput, jotan aikaakin uuteen lajiin voisi olla aika vaikea löytää. Mutta ehkä vielä joskus. Eihän tuo koira onneksi vielä vanha ole. Kovasti laji kiinnostaisi! Jos joku tieää tällä alueella jotakin hakuporukkaa, joka ottaisi meidät aloittelijat mukaan, ilmoittautukoon!

Esineruutu


Tänään tehtiin lenkin yhteydessä esineruutu. Esineinä kuvan pikku-nalle ja toisena esineenä nahkainen lompakko. Kummatkin esineet nousivat hyvin. :) Eka pisto ruudun takaosaan ja sieltä aika helpon näköisesti löytyi lompakko. Kuvan nalle oli ruudun alaosassa ja Romeo lähti lähetyksestä aika hitaasti ja otti vainun nallesta lähes heti ja toi ongelmitta. Tai no joo... Luovutus on aika naurettavaa viskomista, mutta nostaa aina jos pudottaa. Ajatus kuitenkin oikea. Yrittää tarjota esinettä käteen, mutta ajoitus otteen irroittamiselle on usein huono ja esine putoaa....

Loman odottelua... :)

Vielä kaksi päivää töitä ja sitten alkaa neljän ja puolen viikon odotettu loma! Lomalla retoudutaan ja lenkkeillään ja ollaan paljon mökillä sekä tietenkin käydään mejäkokeissa. Nöyrin mielin yritetään tavoitella sitä viimeistä puuttuvaa ykköstä valioitumista varten. Nähtäväksi jää, saadaanko sitä enää tänä kautena, vai jatkuuko yritys sitten talven jälkeen. Muistan, että itku pääsi kaadolla kun Moore sai viimeisen puuttuvan ykkösen. Oli se vaan niin sanoinkuvaamattoman upea tunne! Romeo tekee hienoa työtä, mutta jäljellä voi tapahtua lähes mitä vaan. 1300 metriä metsässä kun on kuitenkin aika pitkä matka, monien eri asioiden (riistan, lintujen, jäljen sotkeutumisen jne.) ym.  vuoksi. Agilitykurssi jatkuu koko kesän ja aina kun ollaan "maisemissa", käydään myös siellä. Varmaan joku kerta jää kyllä väliinkin. Tokoakin tehdään kesällä. "Toko-tauko" on tehnyt Romeolle pelkästään hyvää ja kun agin välilämmitelyissä otin vähän seuraamista, niin se sujuikin todella mallikkaasti ja hienolla kontaktilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti