maanantai 21. maaliskuuta 2011

Agia (7/10)


Tänään olin tuoreen kaksivuotiaan kanssa agikurssilla. Esteet olivat kentällä näin:

                                                                 I
                                                         I---I   I---I

                                                         I---I  I---I
                                                                I
                                                      
1. Harjoitus

  • Ensin ohjaukset suoraan keskeltä kummaltakin puolin (kukaan ei varmaan tiedä mitä tarkoitan :D, mutta ovatpahan itselle muistiinpanona..) 
2. Harjoitus
  • Puolivalssilla ohjaukset ristiin, eli leikkaus keskellä
Ohjauslinja oli se, että ohjaaja menee mahdollisimman suoraan esteen siivekkeitä kohti, jotta koiralla säilyy hyvä juoksulinja ja näkyvyys seuraavaan esteeseen, EIKÄ ohjaaja rynni koiran edelle, kuten joku törppö tänään teki. :/  Eli oma ohjausvirhe aiheutti sen, että koira oikaisi esteen välistä kun viiletin liian edellä. Malttia pitää siis löytyä pysyä koiran rinnalla, eikä lähteä ryntäilemään vaikka kerrankin koiran edelle oli mahdollista päästä kun koira on ns. ulkoradalla ja itse ohjaa sisäradalla. 

Aika säälittävää siis oma ohjaus tänään. Eikä kyllä Romeossakaan ihan hirveesti tänään kehuttavaa ollut, joten ihan tasoissa ollaan. ;) Jollakin naapurin nartulla on juoksut ja koira on vähän omissa maailmoissaan. Ärsytys. Maton haju oli tänään vastustamaton, eikä meinannut kutsusta tulla haistelemasta sitä ja muutenkin piti pöristä muutamassa kohtaa muille uroksille... :/  

No aina ei voi onnistua...                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti