maanantai 21. helmikuuta 2011

Kurssilla (3/10)


Maanantaiseen tapaan olimme agikurssilla. Romeo oli tänään hienosti kuulolla, eikä kokolattiamaton hajut vieneet missään vaiheessa voittoa yhdessä tekemisestä. :) Oikein kivat treenit!

Eka harjoitus oli
  • kolme aitaa 
  1. -> ensin yksi aita -> targetti -> ohjaus molemmilta puolin
  2. -> kaksi aitaa -> targetti -> ohjaus molemmilta puolin
  3. -> kolme aitaa -> targetti -> ohjaus molemmilta puolin
  4. - > kaksi estettä, jonka jälkeen toisen ja kolmannen esteen välissä tehtiin takaa leikkaus -> ohjaus molemmilta puolin.
Hyppykurssilla olin aiemmin oppinut, että ennen kun koira lähetetään esteelle, sen katse tulee olla aina esteeseen päin, jolloin koira tietää mitä on edessä, se osaa ennakoida eikä esim. törmää esteeseen ja sillä on paremmin ajatus hommassa mukana. Olen odottanut, että koira katsoo estettä eikä minua kun lähetän sen. Kouluttaja oli kuitenkin sitä mieltä, että koira oppii varastamaan esteelle jos se katsoo eteen ja saa tavallaan siitä luvan lähteä. Hän kehotti antamaan luvan jo ennen kun koira katsoo estettä. Vähän Romeo yritti yhdessä kohdassa varastaa kun intoa oli, mutta pysyi kuitenkin oikein mukavasti käskyn alla odottamassa lupaa kun siirryin koiran viereltä sivuun.

Toinen harjoitus oli
  • putki - aita
Ohjaukset molemmilta puolilta ja targetilta palkka. 

Ihan jees. Putkeen meni lujaa. Kaksi kertaa kurvasi mun luo ennen aitaa kunnes sitten hokasi, että aitahan on vielä putken jälkeen, jonka jälkeen hyppäsi hyvin ja suoraan.

Iloista ja hyvää meininkiä Romeolta ja itsekin pysyin vauhdissa mukana, alkavasta flunssasta huolimatta. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti