torstai 6. tammikuuta 2011

"Pellossa"

Kuvakooste viime päiviltä

Treenattu ei olla, mitä nyt lenkillä aina jotakin pientä. :(  Tökkii nyt niin kovasti varsinaiset tokoilut. Odotellaan kyllä innolla agikurssin alkua.

Lenkkeilty sen sijaan ollaan paljon. :) Romeo on saanut olla vapaana lähes koko ajan ja riekkua jäällä. Hihnalenkkejä ei olla juurikaan tehty ja se näkyy taas hihnassa vetämisenä. Työsarkaa riittää siis tässäkin asiassa taas vaihteeksi. :/

Neitojen hurma...


Suuri Rakastaja Romeo on tavannut jäällä monta mukavaa koiraneitoa. Paras kaveri taitaa olla labradorinnoutaja Doris, jonka kanssa leikit sujuvat hienosti. Emmi on vähän kärttyisämpi, oikea narttu ;) ja saksanseisojanarttu Miro on Romeoon verrattuna liian
vauhdikas. Romeo on kun norsu ketterän Miron rinnalla... :D

Mikäs niitä neitoja onkaan hurmatessa kun lihaskuntoakin on tullut Romeolle paljon lisää. Jaksava kaveri kun koko ajan menee ihan täysillä tyttöjen perässä.

Muut kulkijat

Jäällä liikkuu monenlaista kulkijaa; hiihtäjiä, moottorikelkkoja, mönkijöitä, riippuvarjoilla liitäjiä, autoja (?) , toisia koiria, ihmisiä potkukelkoilla ym.Luoksetulot ovat Romeolla mukavan vauhdikkaita ja varmoja. :) Romeo uskoo hyvin käskyä vaikka moottorikelkkoja menee suhteellisen läheltäkin ohi tai hiihtäjät suihkivat menemään.


Riippuliitäjien suurten varjojen vastustaminen onkin jo sitten huomattavasti vaikeampaa. Niiden perään sen tekisi kovasti mieli. Ne kun muistuttavat jätti suuria lintuja, jotka leijailevat taivaalla ja ilmaan noustessa menevät vieläpä suhteellisen matalalla lepattavine varjoineen.
Järven selän ylitys on koirista usein aika tylsää kun siellä ei ole juurikaan mitään hajuja... Rannat sen sijaan tutkitaan tarkoin. Kaislikossa suhisee.

Lelut ovat mukavia, mutta niillä lähmääminen kostautuu siinä, että Romeo leikkii niillä mielellään yksin. Nouto vaikeutuu, joten lelut pidetään harvinaisempana herkkuna...

Frisbee on kuitenkin ihan ykköslelu jäällä.

Tämmöisiä "saalistusloikkia" Romeo tekee usein. :) Mun kettu. Jään alta kuuluu ilmeisesti aina välillä jotakin ääniä tai sitten jotakin hiiriä tms. liikkuu lumen alla.
Parasta kuitenkin on vapaus ja se, että saa juosta. Romeo kun rakastaa juoksemista yli kaiken.

Lunta on suhteellisen paljon toisin paikoin, mutta holskuahan se ei haittaa.

Mukavia talvipäiviä kaikille!

1 kommentti: