lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuoden ekat treenit

Tottistelemassa jäällä. Järkyttävän näköistä touhua... :( Onneksi on keksitty viedointimahdollisuus. :D Sen lisäksi, että voi julkisesti häpäistä itsensä, voi myös oppiakin jotakin.

Mihin on unohtunut se, että kädet eivät huido sinne tänne vaan pysyvät koko ajan vartalossa kiinni?!Voisin potkaista itseä tuosta hyvästä. Argh...

Vartalo-ohjaus on todella epämääräistä ja olematonta. Pukeudu kuin esikimo jäälle lähtiessä ja ole siinä sitten notkea ja sutjakka... :/

Kävelyä, käänöksiä ja kaikkea mahdollista voisi harjoitella ensin ilman koiraa. Ohjauksessa on PALJON parennettavaa. Romeo ei oikeesti voi tietää esim. seuraamisessa mitä seuraavaksi aion. Aionko sännätä juoksemaan vai alanko hiipimään vai tökkäänkö kuin seinään. Voi luoja. :(

Romeo tökkii, poikittaa ja liikkuu väljästi. Ei kai tuokaan voi parempaan pystyä kun ohjaus on mitä on. :/

No, ainakin parennettavaa riittää. :D

4 kommenttia:

 1. Hitto, pitäisi varmaan omiakin tokoiluja joskus videoida, sieltäkin löytyy varmasti vaikka minkälaisia ihmeellisyyksiä... eteenmenot olivat kyllä hyvin holskumaisia, on yksi Ykänkin lempiliikkeistä kun saa vaan juosta ja lujaa.:)

  Jos nyt muutaman vinkin kehtaan antaa, niin yritä olla siirtymättä koiran viereen perusasennoissa. Anna/käske sen itse korjata itsensä oikeaan asentoon ennen palkkaamista. Samoin koira alkaa herkästi poikittaa, jos itse kulkee ylävartalo mutkalla ja koiraa tuijottaen.

  VastaaPoista
 2. Joo. Kiitos vinkeistä. Niitä saa aina antaa. :)

  Laitoinkin tämän videon tähän esimerkkinä oikein surkeasta treenistä. Tympäsi niin sika paljon tuon jälkeen... Jos tästä saisi enemmän motivaatiota harjoitella. Aina ei voi tietää miltä oma toiminta toisinaan voi näyttää jos ei näe sitä ulkopuolisin silmin. Sillä pyrin videoimaan treenit aina jos se on vaan mahdollista.

  Huvittavaa tuossa on tosiaan tuo, että MINÄ korjaan paikkaa perusasennossa eikä koira. :D Ja tuo koiraan tuijotus ja vartalon mutkalla olo. :( Joo, eipä me aina noin huonoja onneksi taideta olla, mutta aina ei voi onnistua. :)

  Romeo toisiaan nauttii noista eteenlähetyksistä. Sitä ei koskaan kyllästy katselemaan kun se menee aina niin täysillä ja korvat niskassa... <3 Se irtoaa aina tosi hyvin kauaksikin. Myös esineruudussa.

  VastaaPoista
 3. Joo, ei voi aina olla ihan sata lasissa ;) välillä menee itsekullakin ihan puihin kaikki. Mutta sellaista se on elävän eläimen kanssa, ja onhan se mukavampaa kun on vähän haastetta...

  Täytyy varmaan meidänkin taas pyöriä jäälle jossain välissä, niin kivalta näyttää tuo teidänkin touhunne.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsemppauksesta! Lämmittää mieltä. :)

  VastaaPoista