maanantai 20. syyskuuta 2010

Esineitä ja tokoa


Lompakko & sormikas

Aamulla esineitä. Muovinen lompakko ja kangassormikas. Romeo on nyt oivaltanut esineruudun idean. :) Kaikki esineet kannattaa tuoda. Aivan nappi suorituksia molemmat esineet!

Matkaa oli n. 50 metriä ja tein ruudun etenemisharjoituksena. R irtosi täysillä, meni suoraan, ei epäröinyt nostaa muovista lomapakkoa, joka vielä viime kerralla aiheutti epäröintiä ja sen, että esine jäi silloin ensimmäisellä kerralla nousematta. Sormikas oli uusi esine, hyvin nousi, eikä mitään ongelmaa senkään tuomisessa.

Olipa hienoa katsella ison koiran vauhdikasta menoa. :) Tämä on kyllä niin meidän juttu tuon mejän rinnalla. Hauskaa. =)

Illalla tokoa

Vähän väsynyt koira ja emäntä tänään tokoon. Joku lähiseudun narttu ilmeisesti juoksulla, kun Romeo on ollut niin raivostuttavan levoton ja se höslää koko ajan. Huoh.. joskus koko otus niiin tympäisee. :/

Romeo käyttäytyi kentällä jälleen ihan nätisti ja siihen olen tyytyväinen. 

Tokossa harjoiteltiin luoksepäästävyyttä, luoksetuloa, perusasentoa ja otettiin vähän seuraamista. 

Romeo oli vähän laiskalla tuulella, eikä ollenkaan niin innokas kuin viime kerralla. Kouluttaja sai katsoa hampaat ilman pullikointia.

Luoksetulo tehtiin vapaana ihmishäiriössä ja se sujui oikein hienosti. Ihmisiä (ilman koiria) pyörimässä koiran "luoksetulolinjalla."

Perusasento on Romeolla ihan nätti ja suora. Seuraaminen oli loppupuolella treenejä aika huonoa.

Hetkittäin oikein hyvää, mutta kontakti putoilee kun koira väsyy. Liian pitkään treenattiin tänään. Olisi voinut tehdä lyhyemmät ja hauskemmat treenit ja jättää turhat hinkkaamiset pois.

Otin myös muutamia paikallaoloharjoituksia ja eteenistumista sekä maahanmenoja. Ihan ok nekin. Maahan menee tosi nopeasti ja paikalla pysyy häiriöstä huolimatta hyvin. Eteenistumisessa tahtoo mennä helposti vinoon, joten paikkaa saa korjailla, mutta ei paha sekään.

Tästä taas jatketaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti