perjantai 17. syyskuuta 2010

Esineitä

Karvaton Romeo

Mejän jälkeen ollaan tehty innolla taas esineitä. :)

Keskiviikkona esineenä oli pieni kangaspupu, jolla tein kaksi etenemisharjoitusta. Romeo irtosi tosi hyvin, mutta kurvasi alun minun jälkeä pitkin, joten lähetyspaikan kanssa on oltava tarkka, ettei  R ala jäljestämään vaan etsisi esinettä siitä lähtevän hajun mukaan. Moore oli mukana, joten ei ihan parasta Romeota.

Tänään esineinä oli muovinen rahapussi pupun lisäksi ja arvelin, että tuo rahapussi voi tässä vaiheessa olla vielä Romeolle liian haastava. Se kun ei ole tuommoisia juuri kannellut ja takuulla epäröi nostaa sitä.

Esineet olivat ruudun takareunassa eli n. 40 metrin päässä.

Romeo lähti jälleen tosi lujaa ja löysi esineen (lompakon) hienosti. Otti sen suuhunsa ja pudotti sen. Selvästi se ei ollut mieleinen kannettava suussa. Romeo katsoi minua tyyliin, "täällä ei oo kun tämmönen ja tätä en tuo Yäk... "

Romeo tuli lujaa takaisin ja lähetin sen uudestaan vaikka arvelinkin, että se ei nosta enää. Romeo lähti lujaa, kurvaili alueella ja etsi selvästi jotakin mieluisampaa kunnes löysikin... Se toi minulle ison kepin. :D Niin Romeomaista. :/ Aika toivottomalta siis vaikutti.

Päätin olla luovuttamatta ja sidoin Romeon puuhun odottamaan ja menin esineelle. Hetken mietin, jättäisinkö sittenkin tutumman pupun paikalle, mutta päätin vielä kerran yrittää lompakolla. Heittelin lompakkoa Romeon nähden ja palasin takaisin.

Uusi lähetys. Jälleen mahtava vauhti ja suora linja esineelle. Romeo epäröi jälleen, otti kuitenkin lompakon suuhun ja vilkaisi minuun, jolloin kiljaisin sille kehut ja niin Romeo lähtikin sitten lompakko suussa tulemaan vauhdilla luo ja toi esineen hienosti minulle. Vähän sitä inhotti kantaa muovista lompakkoa ilmeestä päätellen, mutta upea suoritus silti. Hyvä. :)

Pupulla tehtiin vielä loppuun kiva motivointiharjoitus, jonka Romeo selvitti täydellisesti. :) Hieno koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti