lauantai 25. syyskuuta 2010

ERITTÄIN HYVÄ... ellei täydellinen ;)

Karkkilan ryhmänäyttely

"Metsämiehen sertiä", :D lähdettiin hakemaan näyttelystä mejää varten, eli näyttelytulosta vähintään 15 kuukauden ikäiseltä koiralta, jotta voidaan tavoitella sitä FI JVA:n arvoa sitten "joskus"... ;)

Saatiin se, vaikka kuvat hämäävätkin siinä mielessä, että Romeo on nyt TODELLA surkeassa karvassa. Karvaa on Romeoksi aivan mahdottoman vähän ja sekin hyvin huonoa ja tippumassa. Uutta karvaa kyllä pukkaa kovasti selästä.

Tuomarilinja oli tiukka ja "erkkarivoittaja" Hardy ja Romeo saivat kummatkin EH:t.

Kiva arvostelu saatiin ja parasta oli, että Romeo antoi katsoa hampaat, tutkia pallit ja muutenkin kopeloida oikein hienosti, vaikka minun kanssa kehässä esiintyikin. :) Ei minkään sortin porsastelua ilmassa. Vähän vaisuhan tuo on kehässä ja sen tavanomainen uljaus ja ryhti katoaa, koska pakko sanoa, että näyttelyt eivät ole oikein Romeon juttu. Sen omin elementti kun on olla tuolla metsässä työkoirana...

Meillä oli kuitenkin oikein kivaa yhdessä kehässä ja jatkossa tulen esittämään sen aina itse...

Tässä arvostelu:

NUO-EH NUK2 (Soile Bister)

Erittäin hyväntyyppinen, hyvin kehittynyt, nuori uros. Toivoisin hieman tyylikkäämmän ylälinjan. Erinomainen pää. Valitettavasti liian vaaleat silmät. Hyvät korvat ja purenta. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Liikkuessa korkea-asentoinen häntä. Varsin hyvät liikkeet. Riittävä juovitus, ei tänään parhaassa karvassa. Voisi esiintyä paremmin edukseen.3 kommenttia:

 1. Onnittelut Erittäin Hyvästä tuloksesta , varsin tarkalta ja tiukalta tuomarilta!!Jee:)

  VastaaPoista
 2. Tuomari on tiukkana tunnettu, onnea hienosta arvostelusta ! :-) Mä kyllä tykkään että Romea on yksi upeimmista holskuista ulkonäkönsä puolesta ainakin ! <3 Olisi mahtava joskus nähdä herra ihan livenäkin, vaikuttaa älyttömän kivalta karvakaverilta. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! =)

  Onhan tuo Romeo aikas komea ainakin mamman silmiin, vaikka olenkin aika puolueellinen sanomaan... :)

  VastaaPoista