maanantai 27. syyskuuta 2010

Esineitä etsitty ja tokoiltu

Muuratsalon Paljaspäällä retkellä eilen :)

Romeon kanssa ollaan tehty esineitä ja tokoiltu. Esineet tuntuivat olevan jo varma juttu Romeolla ja pyysin isäntää lähtemään videoimaan Romeon taidokasta suoritusta... ;)

Heh..:/, Romeo ei ilmeisesti tykännyt videointiajatuksesta, koska se ei lähtenyt esineelle.. :O. Ei, vaikka kävin hetsaamassa esinettä ja lähetin koiraa uudemman kerran. Voi perhana, että tympäsi. Se osaa, eikä kuitenkaan tee. Sen verran kiukustuin Romeolle, että jätin sen puuhun ja laitoin piruuttani skotti-Mooren asialle. Moore toi kankaisen pikku-nallen "lähes" minulle, kun isäntä ensin näytti missä se on... =) Hirveät kehut Moorelle ja Romeolle tarkoitetut herkut sille. Romeota keljutti selvästi ja sekin olisi nyt halunnut hommiin, mutta ei päässyt. Lälläti-lää vaan, siitäs sai... =)

Ehkä ollaan reenattu liikaa, Romeolla huono päivä, väsynyt näyttelyn jälkeen?, tai sitten motivointi pielessä. Taukoa ja lelupalkkaus ruoan sijaan, voisi olla paikallaan.

Tänään aamulla päätin tehdä yhden esineen ja pitää sitten sen tauon, toiveena saada hyvä suoritus alle. Sama esine mikä eilen, ja R meni nyt tosi hyvin. Irtosi lujaa, toi esineen ja palkaksi kissanruokaa ja iloista keppileikkiä.
Nyt saa muhia esineet vähän aikaa. Hyvä :)

Tokossa

Tänään oltiin porukkatokossa. Paikalla oli taas paljon koiria ja myös yksi toinenkin holsku... :)

Harjoittelin Romeon kanssa perusasentoa, seuraamista, paikallaoloa ja nopeita maahanmenoja, sekä luoksepäästävyyttä. Ihan hyvää tekemistä lähes koko ajan.
Murtuneen sormen takia olen palkannut Romaota poikkeuksellisesti nyt aika usein oikealla kädellä, vasemman käden sijaan, ja perusasennossa oli tänään yllättävän paljon korjailtavaa poikituksen takia. R kurottelee liikaa oikealle, joten palasin taas vasemmalla kädellä palkkaukseen, ja asento suoristui taas hyväksi. Murtunutta sormea varoo yhä, vaikka se ei kipeä olekaan. :(

Seuraaminen oli aika kivaa. Otin lyhyttä pätkää nopeasti ja R oli tarkkana. Väliin muutama maahanmeno. Hyvin ottaa perusasennon kun liike pysähtyy.

Maahanmenot sujuvat hyvin.

Paikallaolossa heitti lonkalle, mutta pysyy nätisti.

Luoksepäästävyys sujui jälleen hyvin. :)

Aiheena tänään oli koiran kanssa yhdessä tekeminen ja touhuaminen, sekä saatiin muutamia hyviä jumppaohjeita, joiden tarkoitus on harjoittaa mm. koiran syviä lihaksia. Tehtiin erilaisia pujotteluharjoituksia, ympyröitä ja käveltiin yhdessä koiran kanssa, niin, että koira kulki jalkojen välissä ym. hauskaa touhuamista. 

Romeo käyttäytyi taas kentällä oikein kivasti ja sen kanssa oli jälleen mukava olla reeneissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti