torstai 6. toukokuuta 2010

K-S:n Mäyräkoirakerhon harjoituksissa...

Lähdön odottelua

Mäykkyjen matkassa mejäilemässä :)

Tänään kävimme Keski-Suomen Mäyräkoirakerhon yhteisissä mejäharkoissa. Mukana oli kaksi mäykkyä, kettuterrieri, westie ja Romeo.

Romeolla oli vuorokauden vanha, avomallinen jälki kahdella makauksella. Matka oli ehkä n. 500 metriä ja lähinnä harjoiteltiin taas vieraiden ihmisten mukana oloa jäljellä. Romeon "seuraajia" oli tänään mukana neljä. :)

Maasto oli osittain hyvin kuivaa kangasmaastoa ja jälki kulki välillä laajoilla aukeilla alueilla. Alue oli Tikkakosken puolustusvoimien harjoitusaluetta ja laukauksiakin saatiin ihan "talon" puolesta. :D Ihmis- ja riistajälkiä oli paljon. Mäykyn jäljellä oli mm. tuore kuollut joutsen. :(

Viime sunnuntain veroista jäljestystä ei tänään Romeolta nähty. Romeon jäljestys oli varsinkin alkuun jotenkin sekavaa ja luulen, että jälki oli paikoin sotkeutunut. Koira teki paljon pistotarkastuksia, mitä lie sitten haistanut ja rengasti tarkkaan aluetta. Loppua kohden jäljesti enemmän jäljen päällä ja suoraviivaisemmin. Alussa kulki n. pari kolme metriä jäljen sivussa, kuitenkin ihan mukavasti jäljen suuntaisesti. Yleensä kovalla tuulella jäljestys on tuon kaltaista, mutta tänään oli kuitenkin aika tyyntä.

Toisen makauksista Romeo merkkasi hyvin. Toisesta menimme ilmeisesti ohi, tai en ainakaan huomannut sitä missään. Kulmat Romeo meni rengastaen ja aika kaukaa hakien, mutta löysi kuitenkin jäljen.

Kaato löytyi ja Romeo merkkasi sen jälleen erinomaisesti. Nuollen sitä ja ottaen sorkan suuhunsa. :)

Romeo ei ottanut häiriötä edelleenkään vieraista ihmisitä, joten ihan hyvä fiilis siitä.

Vinkuminen ennen jäljelle lähtöä tuntui myös oikein hyvältä. :) Koira tietää mitä ollaan tultu tekemään ja sillä on siihen intoa. Näin pitää ollakin.

Nyt pidetään treenitauko. Seuraava startti Romeolla onkin sitten se ensimmäinen mejäkoe :)Kaadolla ylpeä Romeo :)

Katsokaa mitä löysin!

Ihana sorkka

Hienosta työstä vielä kunnon palkka. Whiskasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti