lauantai 24. huhtikuuta 2010

Voi pojat mikä vauhti! : D


Tottispäivä

Ilmoitin Romeon ja minut mukaan Keski-Suomen Bernien järjestämään Markus Kuuselan vetämään tottispäivään, eli päivästä tarkemmin täällä Kalenteri-kohdassa http://ksbernit.atspace.com/. Innolla odottelemme!

Ukko-leikkiä
Tänään lenkkeiltiin Muuramen Harjulla ja voi pojat, miten lujaa Romeo tarvittaessa kulkee :O. Tämän päivän veroista vauhtia en ole sillä vielä aiemmin nähnyt. Mahtavan näköistä kun noinkin iso elukka painaa ihan täysillä metsässä korvat takana. Syy siihen oli, että lähettelimme koiria isännän kanssa toisen luota toisen luo. Isäntä piti koiraa/koiria kunnes pääsin kauaksi metsään ja piiloon ja sitten koira/-t perään. Hauskaa kun terrieritkin olivat niin täysillä mukana ja koko lauma säntäsi luokseni ja sitten taas isännän luo. Olisi kiva kyllä päästä joskus hakua kokeilemaan tuon elukan kanssa. Tosin en ole yhtään varma kuinka innokas se olisi vieraita etsimään... Katsellaan. Hauskaa meillä ainakin oli. :)

Verijälkeä
Verta on jääkaapissa sulamassa ja tarkoitus on lähteä vielä illalla jäljen tekoon. Yritys on tehdä Romeolle täysimittainen avoluokan koejälki ja ajaa se sitten huomenna aamusta. Sitten pidetään taukoa ja seuraavaksi treenaan sitä Keski-Suomen Mäyräkoirakerhon järjestämissä yhteistreeneissä, jos vaan mahdutaan mukaan, sekä mejärinkiläisten kanssa. Tarkoitus on saada taas häiriötä jäljellä kulkevista vieraista ihmisistä ja sitten mennä kokeeseen.

Ilmoja kokeisiin on laitettu kovasti vetämään ja katsotaan sitten mahdutaanko mukaan. Eka koe olisi Vesangassa 23.5. ja sinne ovat tyrkyllä kummatkin koirat eli Moore ja Romeo.

Laukaisutesti on kysymysmerkki Romeon kanssa ja siitähän pitäisi selvitä ennen jäljelle pääsyä. Ongelmaa ei pitäisi olla. Romeo on ns. kasvanut mejäkokeissa ollen viime kesän kokeiden mejämaskottina ja on ollut monessa laukaisutestissäkin mukana. Tosin silloin se oli pentu ja silloin sitä ei sidottu puuhun kiinni toisten koirien viereen. Romeo panikoituu nopeasti jos ei pääse perääni ja se voi olla ongelma. Ostin tänään sille uuden nahkapannan, josta se ei pääsisi ainakaan irti, jos alkaa kovasti riuhtoa itseään puuhun sidottuna. Tuota treenataan vielä, mutta jotenkin uskon, että eiköhän se siitäkin selviä.

Uudet jäljestysvaljaat
Kävimme tänään shoppailemassa ja Romeo sai uudet hienot jäljestysvaljaat. :) Sovittaminen oli hauskaa kun Romeo istui aina kun piti seisoa ja muutenkin söpösteli eläinkaupassa oikein kunnolla. Ei minkään sortin ennakkoluuloja vieraita ihmisiä kohtaan. Olin siitä aika ylpee.. se on niin hieno mies. :)

2 kommenttia: