maanantai 26. heinäkuuta 2021

Mikä kesä!


On ollut kyllä kerrassaan upea kesä! Säät ovat ainakin suosineet kaikkia tämän kesän lomailijoita tähän saakka. Tätäkin kirjoittaessa helle (+30) vaan jatkuu! En ole koskaan ollut kuumasta ilmasta pitävä ihminen, mutta jotenkin tänä kesänä helle ei ole haitannut yhtään, päinvastoin! Kai kuumuuteenkin jollakin tavalla lopulta tottuu? 

Loma oltiin kokonaan maalla. Koirat nauttivat vähintään yhtä paljon kuin me ihmisetkin. Kesäloma toi myös Carulle tervetulleen treeniloman. Nyt on palattu pikku hiljaa takaisin treenien pariin. Muutama kesäfiilistelykuva on vielä pakko laittaa. 



Tämä ranta ja koirat. 💝




Viikonloppuna viileni sen verran, että päästiin molempina päivinä tekemään kunnon lenkit. Tuli kyllä tarpeeseen ja teki niin hyvää päästä metsään. 


Mitä ihmeellistä näet ylläolevassa kuvassa? ☝ 👀

Loman lopuksi käytiin vielä Carun kanssa testaamassa  Jyväskylän Rallatus- koirametsä! Kaksi hehtaaria aidattua metsää omassa käytössä! Ei tarvitse kohdata riistaa, eikä vieraita koiria. Mikä rentous olikaan lenkkeillä! Hyvin huomasi jälkeenpäin, että kyllä se jatkuva valppaus lenkillä syö yllättävän paljon energiaa. Oli jopa outoa kävellä, kun ei tarvinnut koko aikaa miettiä, että tuleekohan joku koirakko kohta vastaan. Tykkään koirametsäideasta, ja tätä tullaan kyllä hyödyntmään jatkossakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti