maanantai 18. joulukuuta 2017

hallilla & kuulumisia


Maastokausi on nyt sitten ohi näiltäkin leveyksiltä runsaan lumen takia ja tässä kohtaa vuotta talvitauko tuntuukin enemmän kuin tervetulleelta. Nyt pidetään taukoa kaikesta muusta tekemisestä paitsi tottiksista, joihin on viimeinkin aikaa pureutua kunnolla. Lämmin halli on varattuna nyt kerta viikkoon maaliskuulle, joten treenattua tulee ainakin säännöllisesti ja mukavan lämpöisissä olosuhteissa. Romeollekin on luvassa treeniä kun se pääsee tekemään rallitokoa R.n kanssa!

17.12. 1/11. Hallitreenit, joissa teemana hyvä mielentila ja keskittyminen:
  • rauhoittumista ja kontaktia. Myy haki aktiivisesti kontaktia ja hakeutui itse perusasentoonkin ja oli sitä mieltä, että nyt tehdään hommia. Mielentila oli keskittynyt ja hyvä. Namipalkkaa sai enimmäkseen. Lussupalloa sai purra, kun ensin teki töitä hyvin ja keskittyneesti.
  • keskittymistreenjä: namikäsi ylös, kontaktilla käsi laski, hamuilemalla tai kontaktin katoamisella nousi. Nopeasti oppi miten ruoka tulee suuhun. 
  • liikkeelle lähtöjä. Päästiin liikkeelle ilman ääntä tällä kertaa melko helpon oloisesti. -"Nyt rauhassa" sanominen ja pieni, kevyt posken silitys ennen liikettä tuo malttia ja rauhaa tekemiseen. Mitään ei pääse tekemään äänen kanssa ja Myy alkaa pikku hiljaa ymmärtämään mistä on kyse. 
  • kuuntelu- ja keskittymistreenejä: (istu, maahan, seiso) ei kuunnellut. Istu oli maahan useamman kerran. Kaaviotta asiat eivät olekaan Myylle niin selkeitä. Ollaan ehkä vähän kaavoihin (pk-sellaisiin) kangistuttu näissäkin asioissa.  
  • edestä sivulle siirtymiä. Tuli sivulle ilman ääntä.
  • leikkiä (namin saalistusta) 
Lisäksi seuruutin vähän kun oli oikein hyvässä mielentilassa. Paljon vasemmalle kääntymisiä, koska edistää/painattaa.. sekä liikkeestä seisominen, joka oli hieno. Hyvä fiilis jäi näistä treeneistä, eikä ääntely ollut tällä kertaa ollenkaan ongelma.

Mauri ja Katla 
Samalla reissulla käytettiin tämmöinen hauska kaksikko lenkillä. Mauri malin kanssa sain peuhata vähän hallillakin... Oikein kiva pikku mies tämä Mauri olikin!Ekat kelkka-ajotkin ovat Myyn kanssa takana ja oli kyllä mukavaa kun oli huippu luisto! Parempia jarruja kaipailisin kyllä tuohon vehkeeseen, sen verran vauhdikkaasti mennään... Romeolla on nyt ihan järkky karvanlähtö, kuten aina tähän aikaan vuodesta kun talvi tulee. Ensin pudottaa kaiken pohjavillan ja sitähän riittää, eli.. kyllä nuo ovat irtonaisia karvatuppoja. 😉Kuvasta voisi päätellä, että tänä vuonna saadaan ainakin valkea Joulu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti