sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Maastokauden avaus!


Tasan ei käy nallekarkit eteläisemmän Suomen kanssa, mutta viimeinkin tälläkin arktisella alueella päästiin korkkaamaan maastokausi! 😍

Tarkoitus ekoissa hakutreeneissä oli lähinnä herätellä koiria lähes puolen vuoden tauon jälkeen... Myylle otin irtorullat, jotta tulisi huolellisuutta lisää. Viime kaudella Myyllä oli sellaista pientä taipumusta henkseleiden paukutteluun. Se ei välttämättä tule tarkistaneeksi piiloa aina ihan riittävän huolella kun on saanut ihmisestä hajun. Pannasta irtorulliin vaihto ja toisinpäin ei näy Myyn työskentelyssä millään tavalla. Toimii molemmilla yhtä hyvin, eikä ole vaihdoista moksiskaan.

Rata oli seuraavanlainen; molemmista etukulmista löydöt, väliin pari tyhjää ja loppuun pari löytöä. Intoahan oli ja keskilinjalle Myy veti maha maata viistäen. Lähdöt hyvät, määrätietoiset ja melko suorat. Maalimiehellä esitti korrektia käytöstä. Putoaa välittömästi maahan ja on rauhassa. Näytölle roikuin alkumatkan liinassa ja maalimies vapautti leikkiin rauhavaiheen jälkeen. Tyhjillekin upposi hyvin käyden riittävän syvällä aluetta. Oikein hyvä alku kaudelle!


Mä tuun, mä tuun...


haju maalimiehestä on jo saatu ja aloitamme selvästi vasemmalta puolelta...


hallintaa ja hiljausuus...


Pieni keskittyminen vielä ennen lähtöä...anna jo lupa...


ukko!


Jossain se maalimies lymyää.


Tyyppi on löytynyt!Näytölle mennään miljoonaa... 😅


Eikä ihme, sillä ihana ukko leikittää ja riekkuu, jotta maalimiesmotivaatio säilyy korkeana ja vahvistuu


Hakutreenejen jälkeen etsittiin vielä esineitä. Esineet olivat vieraat, eikä niiden sijoittelusta ollut tietoa. Lähetys ensin vasemmasta kulmasta. Aika pian nousi ensimmäinen esine kun Myy sai hajun keskemmältä aluetta olevasta esineestä. Toinenkin esine nousi pian tämän jälkeen. Koko ajan Myy työskenteli aktiivisesti ja pysyi hyvin ruudussa. Kolmatta esinettä etsi sitten selvästi pidempään ja aikaa kaikkiaan homman läpi viemiseen taisi mennä lopulta sitten noin kuusi ja puoli minuuttia... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti