keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ihana, ihana Kickbike!


Luvassa tällä (-kin) kertaa varsin kuntoilupainotteinen postaus. H. on nyt vuorostaan kärsinyt flunssasta, joten minun on pitänyt heittäytyä puikkoihin kun eihän tällaisia kevätpäiviä voi hukkaankaan heittää! Hiihtämään en edelleenkään ole ryhtynyt (pitää olla enemmän lunta, jotta on hyvä kaatua..😎) mutta kickbiken keksin viedä järven jäälle. Tämän jälkeen en ole juuri muuta tehnytkään. On se vaan niin siistii... Lähemmäksi 10 km on hurahtanut useana päivänä.


Isän nappaama kuva

En usko, että videolta saa millään kopattua sitä mahtavaa fiilistä mitä kikkarointi allekirjoittaneelle tuo. Se on luonnossa liikkumista yhdessä koiran kanssa, vauhdin hurmaa ja ihanaa vapauden tuntua... Se on oikeasti ihan käsittämättömän ihanaa! Myy on joka kerta ihan täpinöissään jo pelkästä pyörän esille ottamisesta. Se nauttii niin paljon kun saa vaan juosta ja lujaa. Keskinopeus on noin 9,4 km/h ja maksiminopeus reilut 20 km/h. 10 km menee aika tarkaalleen tunti aikaa. Ihan sattumalta huomattiin, että H. menee 10 km suksilla samaa vauhtia kuin mitä minä menen 10 km kikkarilla. Myyllä on aina pari breikkiä matkan varrella, jolloin se pyörii hangella lunta syöden, joten luonnollisesti nämä lisäävät matka-aikaa, eikä ajat ole ihan vertailukelpoisia. Videolla mennään melko verkalleen kun on useampi ajopäivä takana.


 Tässä videota lenkiltä.
L. on käynyt myös nakkaamassa koirille kiekkoa. Koirat ovat tästä hommasta ihan liekeissä. Pitää vuorotella koska kuumuvat muuten. Ei tarvitse kovinkaan montaa heittoa frisbeegolffarilta niin koirat on ihan tööt. 😅 L.lla on videolla vaan tuommonen ihan tavallinen koirafrisbee joka kuulema ei lennä mihinkään... Näkisittepä kun hän heittää niitä oikeita frisbeekiekkoja.  


Järkkärikin pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan, mutta sää muuttuikin samantien synkän pilviseksi. Muutama kuva tuli kuitenkin otettua. 
10-vee hepuloi 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti