sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Mielentilaa ja kikkarointia
Marraskuu muuttui vesisateiseksi ja lumet ovat sulaneet lähes kaikkialta. Olen varmaan niitä harvoja, joita tilanne ei ihan hirveästi harmita. Onhan se taas paljon pimeämpää, mutta toisaalta liikkuminen on kaikkialla helpompaa. Moorekin pääsee taas vähän pidemmillekin lenkeille mukaan kun ei tarvitse kahlata lumessa. Ja ai hitsi miten markkinoilla on hyviä otsalamppuja aamulenkkejä varten!
Hiihtäjät ovat joutuneet väistymään kun kirkkaroijat tulevat. 😆


Videolla mennään tosi maltilla, kun toisin paikoin oli vielä jäätä ja lunta. Jouduttiin myös ajamaan samoja reittejä takaisin päin lumen ja jään takia. Tästähän arvon prinsessa ei tykkää yhtään... "Tämä on jo nähty"-fiilis näkyy hyvin Myyn juoksussa. Tuo koira niin nauttii siitä kun maisema vaihtuu nopeaan ja matka on pitkä. 

Ollaan me treenattukin. Agissa ollaan vahvistettu nopeampia kontakteja. Nopea vapautus lelulle heti kun kriteeri täyttyy. Keinulle ja A:lle saatukin jo lisää nopeutta ja puomia työstetään parhaillaan hyvällä rytmityksellä ja nopealla palkalla.

Myyn tottiksessa ollaan tehty paljon mielentilaa ja puututtu ääntelyyn. Palkkaa hyvästä perusasennosta ja keskittymisestä. Edestä sivulle tuloja teen namilla, koska ääntelyä en saanyt lelupalkalla pois. Kaavaa rikon paljon, jotta ei ala ennakoida. Tutustuttu ensi kertaa myös 2 kg kapulaan. Paino toi mukanaan automaattisesti hyvän otteen. Olen aika innoissani tästä! Kapulaa ei vaan voi pitää löysästi edes luovutuksessa, joten ote luovutuksessa ei ole ollenkaan niin paha kuin mitä yleensä. Tällä taidetaankin treenata nyt jatkossa, koska tuntuu auttavan hyvin meidän kapulaongelmaan. 

Pakko laittaa vielä pari kuvaa luonnosta. Tähän aikaan vuodestakin on kuitenkin aika kaunista. 💗


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti