sunnuntai 21. elokuuta 2016

Sertin metsästys jatkuu yhä...

 


Sunnuntaina käytiin juoksemassa helteisissä Laukaan agikisoissa kaksi rataa. Sää oli aurinkoinen ja hiekkakentällä paahtavan kuumaa. Tuomarina toimi Minna Räsänen. Radat olivat oikein mukavia ja sitä puuttuvaa sertiä taas tavoiteltiin, mutta...

A-rata muuten virheettä, mutta kepeille tulo onnistui vasta toisella yrittämällä. Myy lähti hyvin hakemaan keppejä ja oli jo aikeissa mennä oikeasta välistä sisään, mutta sitten tuli joku kumma epäröinti. Hujahti taas toisesta välistä sisään kuten kisoissa tuppaa nykyään käymään. Mistähän mahtaa johtua? Omasta korvien välistä tämä täytyy olla kiinni, koska treeneissä keppiongelmaa ei ole. Kisoissa ohjaan/teen jotain erilailla? Olen epävarmempi, jännittynyt tms. Asiaa pitää nyt hetki ihan tuumailla. Tuloksena 5 vp. ja sijoitus radan kolmas.B-radalla menin sitten itse kaatumaan jo heti toisella esteellä kun jalka vaan lipesi alta. Pakka levisi tähän ja tuloksena hylky.

Kisauran Laukaassa korkkasivat myös Romeon sisko Tyynen poika Tarita's Out of Control, eli Harmi ohjaajineen. Holskuja on aina yhtä ihana nähdä kisakentillä. :)


>> Kuvia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti