sunnuntai 7. elokuuta 2016

Jatin elokuunkisat

Viikonloppuna oli Jatin kisat, joissa olimme Myyn kanssa mukana neljällä radalla. Kakkosia tuomaroi Pertti Siimes. Radat olivat mukavan oloisia. Näyttivät melko helpoilta, mutta tuloksien vähyydestä päätellen eivät sitä kuitenkaan olleet. Pikku ansoja löytyi joka radalta ja veivata sai ihan huolella. Myylle tämä veivaus sopii. Se kääntyy hyvin ja jyrkästi, eikä yleensä roiski rimoja. Tykkään itsekin enemmin pyörittää, kuin vetää tuon kanssa vauhtisuoria, joissa jään armotta jälkeen.

Lauantaina käytiin juoksemassa yksi rata. Järkyn hitaat kontaktit ja pari rimaa alas. Myy ei siis yleensä pudottele rimoja, joten heti tuli mieleen jumit. Puomin jälkeen oli kuitenkin huono vienti hypylle ja putkesta tulon jälkeen sama virhe kertaantui... Lauantaina kepit vielä hyvät.Sunnuntaina oli vuorossa kolme rataa.

D-agilityrata oli ehdottomasti meidän paras rata! Kontaktit olivat tällä kertaa nopeat ja oma tossukin kulki. Sertissä oltiin vahvasti kiinni toiseksi viimeiseen esteeseen. Valitettavasti keppejen sisäänmenoon se sitten kosahti. Epävarmuus vaivaa Myytä näissä sisäänmenoissa. Se ikäänkuin koko ajan kysyy, meneekö oikein jääden arpomaan sisäänmenoa. Paljon (liikaa?) on viime aikoina harjoiteltu vaikeita keppikulmia (kolmosia jo silmällä pitäen) ja saatu nyt tämä epävarmuus esiin. Ilman tuota kepeillä hinkkaamista olisi aikakin ollut kiva. Tulos 5 vp. sij. 3/9.


Seuraava rata meni täysin pipariksi kun pakka hajosi toisella esteellä - yllätys, keppeihin... Sisäänmeno oli tässäkin Myylle vaikea. Putki-puomierottelu ei myöskään toiminut, eikä tällä radalla oikein mikään. Hylky siis E radalta. 

Kolmas rata oli taas muuten hyvä, mutta ne kepit... 10 vp. sij. 3/7. Sunnuntaina hyvää olivat kontaktit (tosin melko ylöshän se A-lla loikkaa) ja se, ettei rimoja tullut alas. Ainakin on selvää mitä pitää treenata. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti