lauantai 7. toukokuuta 2016

Kikkarointia, aksaa, ammuntaa & hakuaHelatorstaina kävin kikkaroimassa Myyn kanssa kahdeksan kilometriä. Oltiin liikkeelle jo kuuden jälkeen aamusta. Upea, tyyni aamu ja niin kesäistä! Oli hienoa ajella ja koirakin selvästi nautti. Myyllä alkaa olla jo hallussa käskyt odota, oikea, vasen ja ohi. H.lla samat käskyt hiihdossa, joten sanat ovat vahvistuneet talven aikana. Ravilla mentiin suurin osa matkaa, mutta muutama laukkapätkäkin otettiin, jotta Myy sai juosta täysillä. 2-3 kertaa viikossa kun jaksaisi/ehtisi käydä ajelemassa niin peruskuntoa alkaisi tulla molemmille.

Parina päivänä ollaan käyty ampumassa Myylle. Romeo ja Moore ovat olleet myös mukana. Kaksi sataprosenttisen laukausvarmaa koiraa ympärillä hyörimässä tekee Myylle hyvää. Sai syödä toisten kanssa maasta omaan tahtiin lihapullia. Ei reagoinut tässä paukkuihun mitenkään. Käveltiin yhdessä laumana eteenpäin ja H. ampui kauempana takana. Ei reagointia tässäkään. Seuraavana päivänä otin jo vähän seuraamista. Ensin ihan pieni niiaus, mutta sekin hävisi jo seuraavalla paukulla. Myy näyttäisi siedättyvän laukauksiin aika helpolla, joten kesän kisahaaveita ei ole vielä haudattu. Nyt vaan ammutaan säännöllisesti eri tilanteissa.Tyypit asettumassa kuvaukseen... 


.. kuin kaksi marjaa. 


Kolmaskin marja saatiin kuvaan. :) 


Keskiviikkona palattiin taas agiin viikon tauon jälkeen. Tehtiin koutsin suunnittelemaa kevyttä ja mukavaa rataa. Myy teki hienosti ja oli kropaltaankin jotenkin hyvin letkeä ja jumittoman oloinen. Palkattiin A:n ylösmenoa pallolla. Sunnuntaina kisataan Äitienpäiväkisoissa yksi rata. Sertiä vaille ollaan nyt sitten kolmosissa. Ei ole kyllä kiire vielä nousta. :)

Lauantaina hakuiltiin. Myylle etukulmat tyhjät ja sitten kaksi löytöä. Pistot olisivat voineet olla kauttaaltaan suorempia ja tyhjät syvempiä jo heti ekalla lähetyksellä. Muuten perusvarmaa tekemistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti