sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kaksi luvaa kakkosista!Lauantaina oli Jyväskylän Agility Teamin, eli seuramme kisat ja meille ensimmäinen oikea kakkosluokan kisa. Olin ilmoittanut meidät kaikille neljälle radalle. Tuomarina toimi Markku Kaukinen. Radat olivat haastavia ja koko ajan mentiin ihan reilusti oman mukavuusalueen ulkopuolella. Sen verran oli myös kaikilla radoilla pyöritystä, että pelotti jo sekin muistanko radat. Jokaisella radalla oli okseri ja hyppyrataa lukuunottamatta kaikilla radoilla olivat mukana kaikki kontaktit.

Eka rata oli hyppäri. Näytti vaikealta, mutta kuin ihmeen kaupalla saatiin siitä kuitenkin ehjä rata. Luva ja sijoitus 2/12. Upea fiilis radan jälkeen!

Toisella radalla päästiin melkein radan loppuun virheettä kunnes ajauduin väärälle puolelle rataa juuri ennen okseria. Paniikkiratkaisuna huono takaaleikkaus. Myy kääntyi huonosti ja rima okserilta alas. Tästä 5 vp ja sijoitus 3/15. kun radalta ei tullut yhtään nollaa. Palkintopallille päästiin sitten tälläkin radalla.

Kolmas rata ja luva. Sijoitus 2/14. Paras rata meiltä koskaan! Ihan flow-tiloissa mentiin. Myy ehti rakastaakin tällä radalla. Eihän se muuten mikään Loverdose olisikaan. (A-este.) : D

Neljäs rata meni jo vähän väsymyksen piikkiin meidän molempien osalta. Pieni ohjausvirhe ja Myy putkeen A-sijaan. Vähän jäin myös Myyn juoksulinjojen eteen, mutta hyvä rata muuten tämäkin. Tästä tuloksena hylsy.

Yhteenvetona sanoisin, että kaikkinensa ihan loistava fiilis koko kisojen ajan. Mä niin nautin! Myy oli huippu ja sitä oli kiva viedä. Mukavan ehjiä ratoja. Kontaktit hitaat, mutta aika näyttää kaikesta huolimatta riittävän vielä toistaiseksi, vaikka hitaitahan me ollaan. Kontakteilta on varaa vielä nipistää ja irtoamista on saatava lisää, jotta nopeus kasvaa. Tuli sellainenkin fiilis, että ei me vielä haluta/olla valmiita kolmosiin, mutta toisaalta.. Kokenut kolmosluokan ohjaaja kannusti, että jos näistä radoista selviää kunnialla niin selviää sitä kolmosluokastakin. Kilpailukirjankin mukaan suunta on nyt nouseva (peräkkäisistä kisoista kaikki luvat), joten jatkamme harjoituksia oikein hyvillä mielin. Sori tää kamala hehkutus, mutta agi kun nyt vaan on nii-in jumalattoman siistii.  :D2 kommenttia: