sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Treenit lyhyesti

Kovasti odotettu talviloma on alkanut ja touhua on riittänyt. Kameraakin on ulkoilutettu paljon. Kuvista ihan erillinen postaus tulossa. :)

Agissa on koittanut taas arki ennen seuraavia kisoja. Hyväksi koettu viikkorata systeemi jatkuu myös tulevalla jaksolla. Vko 10:n  viikkoradan teemana olivat kontaktit ja kepit. Paljon on harjoiteltu kepeille eri kulmista tuloja ja edistymistä on tapahtunut. Kontaktit ovat nekin hyvällä mallilla tällä hetkellä, joten niiden osalta voidaan hetki huokaista. Pk-puolen taas kunnolla käynnistyttyä A-ta tehdään enemmän ja tarkkaillaan tuoko pk-puoli jotain ei toivottua muutosta A-lle. Kakkosluokan tavoitteena on saada enemmän rohkeutta kokeilla. Luottaa koiraan ja sen osaamiseen.

Sunnuntaina oli tarkoitus käydä hallilla tekemässä Myyn kanssa tottista ja Romeokin pääsi mukaan. Ei ollut ihan hyvä hallireissu. Lämppälenkillä kaaduin ja satutin käteni, eikä siinä kaikki. Myyn jalka jäi sisään mennessä hallin oveen väliin. Lähempi tarkastelu osoitti, ettei ihan mitään kamalampaa onneksi sattunut Myyn kovasta vinkaisusta huolimatta. Myy ei onnu tai aristele jalkaa. Pieni haava näyttää tulleen, mutta ei onneksi ihan kynsivallin viereen ja kynnet ovat kaikki kunnossa. Puhdistusta ja särkylääkettä ja seuraillaan miten haava alkaa parantua. Kun näistä tapahtumista selvittiin tein Myyn kanssa lyhyen paikkamakuun. Tunnetila oli hyvä, eikä tällä kertaa muuta häiriötä kuin treenikaverit ja heidän koiransa hallin reunoilla. Ensi kerta onkin sitten viimeinen hallikerta ja toivottavasti ilmatkin tästä lämpenevät niin päästään ulos treenaamaan.

Treenejen jälkeen Romeo pääsi leikkimään parhaan koirakaverinsa (jos omia ei lasketa), lk-holsku Carman kanssa ja jälleen näkeminen oli lähes liikuttavaa. Paljon oli aitoa rakkautta ilmassa molemmin puolin ja jos nuo valiot saisivat päättää kenen kanssa sukuaan jatkaisivat niin varmasti valitsisivat molemmat toisensa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti