lauantai 23. tammikuuta 2016

Lauantai


Paukkupakkaset vihdoin ja viimein hellittivät ja pakkanen lauhtui siedettäviin lukemiin. Oli ihanaa päästä viimeinkin pitkälle jäälenkille! Koirat olivat innoissaan kun saivat juosta ja olla vapaina koko pitkän lenkin. Niiden suurta riemua oli kyllä hauskaa katsoa. Oli kyllä hyvä fiilis itselläkin... oli muuten kuumakin, kun on jo tottunut tähän kylmyyteen...





Iltapäivällä käytiin tekemässä hallitottikset. Hyppynoudoista metrinen, eteentuloja, vietin nostoa leikin avulla, 10 minuutin paikkamakuu ja vähän seuraamista...

Eteentuloja läheltä. Ääntelyä tuli tällä kertaa paljon ja Myy kävi kuumana. Ehkä johtui siitä, että oli ensimmäinen juttu mitä hallissa tehtiin. Voisi kenties aloittaa jollain muulla. Rauhallinen ei ja palkkasin vasta kun saatiin äänetön suoritus.          
                                                                                                                                  


Vietin nostoa. Pyöritin patukkaa itseni ympäri ja annoin Myyn saalistaa kunnolla. Saadessaan patukan, kehu, irrotus-käsky ja leikki jatkui. Tätä tehtiin jonkin aikaan kunnes tästä suoraan seuraamaan lähtö.
                                                                                                

Paikkamakuu n. 10 minuuttia. Pientä vinkumista, mutta kesti hyvin häiriötä. Toinen koirakko teki (kovasti pulisevaa) henkilöryhmää, treenasi, leikitti ja käytti samoja käskyjä kuin mitä Myylläkin... Vapautuskäskyn (-kin) aikana katse seurasi kovasti toista koirakkoa. Myy on koko ajan oikeastaan ärsyttävän paljon kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu, mutta selvästi sillä ei ollut tänäänkään aikeita nousta. Pitää vaan jotenkin hyväksyä se, että sen pää pyörii paikkamakuussa ja se vaan on vilkkaan oloinen. Aina saa siis itse jännittää.    
                                                                                

Seuraaminen kovin myymäistä. Helposti tulee yhä pientä keulimista (pomput, ei ääntä onneksi), mutta muuten oikein kivaa.



Tasamaanouto ja metrinen hyvät. Tehtiin vaan yksi kun meni hyvin. Heitot itselleni haastavia ja hallissa on matala katto ja alhaalla lamput, joten varovainen saa olla... 














  • Hallissa melko huono valaistus, joten kuvat eivät kovin kummoisia ole. Huomenna Miia Kiviahon tottiskoulutus samassa paikassa, joten pysykää kuulolla, treenit jatkukoon! 

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti