sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Seuramestari 2. Maksien seuramestari ja LUVA!


Viikonloppu hurahti lähes kokonaan agin merkeissä. Lauantaina pidettiin 1.- ja 2. -luokkien Jyväskylän Agility Teamin Seuramestaruuskisat ja sunnuntaina vielä talkoiltiin H.n kanssa jakson kisatyövelvoite 3. luokan radoilla.

Tuomarina molempina päivinä toimi Minna Räsänen. Räsäsen radat (1-lk:ssa) olivat ensi näkemältä helpohkon oloiset, mutta tulokset kertoivat muuta. Nollia tuli päivän aikana kaikissa säkäluokassa vähän ja mestaruusradan (B-radan) voitto meni vitostuloksella kun yhtään nollaa ei B-radalta saatu. Ainakaan virallisesti. ;) Mestaruusradan tulokset maksien osalta olivat meille mukavaa luettavaa.Olin ilmoittanut Myyn kaikille kolmelle radalle tarkoituksena katsoa missä mennään nyt kun töitä on tehty agin suhteen hartia voimin. A-radalla totuus iski kasvoille niin kovaa, että melkein kävelin radalta ulos. Pettymys oli suuri. Tuomarin käsi nousi A.n ylösmenossa. Tätä kontaktiongelmaahan ei ole saatu treeneissä esille koko syksyn aikana, ei edes iso kenttä treeneissä... mutta kisoissahan se taas näkyy. Loppuradalle en saanut itseäni kootuksi, vaan mentiin rata diipaillen loppuun. Radan jälkeen oli huonot fiilikset ja sanoinkin H.lle, että tämä loppu tähän. Ei voi, ei pysty, ei halua.

Toiselle radalle kuitenkin lähdettiin. Rata kulki hyvin kunnes tultiin A-lle, jossa tuomarin käsi taas kohosi. Katsokaapa tarkkaan video! Myyn jalka osuu kontaktille kun videon pysäyttää! Vitosella kuitenkin maaliin ja kun nollia ei tullut yhtään niin voitettiin vähän yllättäinkin maksien seuramestaruus! Sijoitus 1/15. Seuranmestariksi valittiin paras kaikista säkäluokista ja tässä sijotuimme toiseksi medibortsun ollessa meitä nopeampi. 

Seuramestarit 2015

Jäljellä oli vielä hyppyrata ja tässä vaiheessa alkoi olla sellainen taistelufiilis, että nolla tehtäisiin vaikka väkisin ja tulihan se sieltä kun A-takaan ei ollut kentällä. Hyppyradalta ensimmäinen luva. Sijoitus 3/12.  


Päivästä jäi vähän ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta ihan huikean hienoa menoa Myyltä, enkä itsekään tällä kertaa sössinyt mitään. Tästä olen tosi iloinen, mutta siltikin harmittaa nuo kontaktit... Mitä niiden kanssa tekisi? En tiedä, enkä jaksakaan nyt pohtia. Hetki täytyy nyt vaan leijua.


Kilpailukirjaan eka merkintä. 

Myystä tuli

Jyväskylän Agility teamin 1. lk:n Seuramestari 2. (kaikki säkäluokat yhdessä) 
Jyväskylän Agility teamin 1 lk:n maksien voittaja. Sij. 1/15.
Hyppäriltä saatu luva kruunasi vielä päivän. Sij. 3/12


Jouluiset palkinnot, joista osa tosin jo syöty ja näiden lisäksi tuli vielä pari lahjakorttia. 

Tässä videoEi kommentteja:

Lähetä kommentti