sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Myyn toiset kisat


Viikonloppu vierähti agilityn parissa. Lauantaina talkoiltiin H.n kanssa kolmosten kisoissa tämän jakson työvelvoite ja sunnuntaina Myy kävi juoksemassa kolme rataa ykkösissä. Tuomarina toimi molempina päivinä Arto Laitinen. Kaikki radat olivat mukavan selkeitä ja helppojakin.

Myy teki oikein kelvollisia ratoja, mutta voihan hitsi nuo kontaktit! Ylösmenoille loikkaa, kuten vähän ennalta arvelinkin ja vauhdin noustessa alasmenokaan ei ole enää täysin pitävä. Vähän yllättäen virheitä tuli myös kepeiltä, jotka ovat olleet Myyllä tähän asti hyvät ja esim. hyppärin keppivirhe tuli niin puskista, etten ehtinyt reagoida siihen. Hyvää oli, ettei yhtään rimaa tullut alas millään radalla, yhtään väärää estettä ei suoritettu, Myy oli koko ajan hyvin keskittynyt tekemiseen lukien hyvin ohjausta. Viikonlopun saldona 10, 5 ja hyl. Myytä on kyllä ihan sairaan kiva viedä ja on se hieno otus kunhan saadaan vaan kaikki kuntoon!
  • A-rata: Eka rata tuntui tosi tahmealta oman liikkumisen puolesta. Puomin ylösmenokontaktilta vitonen, vaikka yritin vähän himmaillen viedä, ettei vetäisi loikalla. Keppejen toiseksi viimeisestä välistä ulostulosta toinen vitonen. Tuloksena radalta 10.
  • B-rata: Toinen rata muuten virheetön, mutta puomin alastulolta tuli tällä kertaa sitten loikalla alas ja tästä tuloksena vitonen. Hyvä rata muuten ja ajan puolesta oltaisiin oltu kolmansia ilman tätä vitosta, joten omakin tossu liikkui eri tavalla kuin ekalla radalla! Video teki tietenkin tepposet silloin kun kaikki menee hyvin, joten valitettavasti liikkuvaa kuvaa tästä radasta ei ole.

  • C-rata: Ihan kelvollinen hyppäri ja nollarata meni tässäkin ohi ihan hiuksen hienosti. Myy jätti kepeiltä keskeltä yhden kepin pujottelematta... :O ? Mitähän ihmettä kepeillä tapahtui? En huomannut tuomarin käden nostoa riittävän ajoissa koiran tullessa kepeiltä oikein ulos ja ehdin ohjata jo koiran seuraavalle esteelle, joten tulokseksi hylky.
Video (kuvattu A- ja C-rata):
Täytyy laittaa nyt hetkeksi mietintämyssy päähän ja saada varsinkin nuo ylösmenokontaktit kuntoon. Keppejäkin täytynee vahvistaa. Tiedetäänpähän mitä reenata! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti