keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ylösmenokontakti

Tiistaiagissa rataa, jossa mm. monta vastakäännöstä, mukana kaikki kontaktit (joissa palkkaus), keppejä eri kulmista sekä loppusuoraa. Vastakäännös on kyllä tosi toimiva kun halutaan koiran kääntyvän riittävän napakasti laajan kaarroksen sijaan. Vielä kun tuon saisi tulemaan sieltä selkärangasta... Kontaktit Myy veti ihan super hienosti ja jopa puomilla kesti hyvin liikettä! Nyt vaan selkeämpi eteenpäinmeno-/vapautus-käsky (joku muu kuin jes mitä olen tähän asti käyttänyt). Esimerkiksi vaikkapa mennään voisi olla hyvä, koska ei ole käytössä muualla.

Tässä ylösmeno kooste, jossa rytmitetään Myyn askeleet sopimaan paremmin kontaktille loikan sijaan. Ainakin tuo viimeinen ylösmeno näyttäisi omaan silmään hyvältä? Tuurilla mennään ottaako vai ei.



Ja jottei päästy ihan henkseleitä paukuttelemaan huippureenilöistä, niin tottahan jotain huonoakin pitää aina mukaan mahtua. :( Myyn tekemisen loputtua ja vapautuksen jälkeen (oma huomio muualla), Myy näki kiinnostavaa liikettä sermien välistä viereiseltä kentältä ja mitä ilmeisemmin sen oli tarkoitus kurkistaa sermin yli (nousta sermiä vasten) ja eikös koko sermi kaatunut... Kuinka ollakaan, Myy olikin sitten toisella kentällä ja ymmärrettävästi treenivuorossa ollut pikku koiran omistaja ja muut paikalla olleet sitä tietty säikähtivät. Harmittava juttu ja anteeksipyynnöt olivat paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti