keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Esteosaaminen saavutetttu!

Tiistaina ennen varsinaisten treenejen alkua, tein Myyn kanssa puomia, A-ta ja vauvakeinua. Kontaktit pitivät ja keinu sujui. Ohjatuissa oli alla oleva rata.



Keppejä mentiin moneen kertaan eri kulmista ja putkelle lähetyksissä sai olla tarkkana. Kiva ja vauhdikas rata. Radan viimeinen este oli keinu ja ensimmäistä kertaa iso keinu eikä ns.  vaivakeinua matalilla jaloilla. Ensimmäinen kerta keinulla meni sillai humps, oho... mutta jo seuraavan keinulle menon Myy otti harkitummin ja hallitummin. Kolmas kerta oli jo oikein hyvän näköistä. Ei pienintäkään epäröintiä tai pelkoa havaittavissa. Keinusta ei rakenneltu mörköä ja näyttäisi ettei siitä sellaista kovin helposti saadakaan. Ja joo, yksi etappi on taas saavutettu! Myy osaa nyt kaikki esteet kontakteja ja keinua myöten! Myy tutustui agin saloihin ensin kerran helmikuussa 2014 Jatin alkeiskurssilla, joten edistymistä on tullut paljon vajaan vuoden aikana.

Keskiviikkona hyppytekniikkaa paimenten kanssa. Ennen varsinaisia treenejä Myyn kanssa keinua ja A.ta. Edestä palkkaus kun oli appari. Otti hyvin kontaktin, jopa niin että juoksin esteen ohi. Myös isojen keinu alkaa sujua. :)

Romeo perussarja ja alastulo



Myyn perussarja



Myyn alastuloharjoitukset:

>> Alastulo1

>> Alastulo2

>> Alastulo 3

1 kommentti:

  1. Seuraavaksi pitäis saada napanuora poikki ja ohjaaja liikkeelle :P

    VastaaPoista