sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Fyssarilla & agikisat


Tiistaina käväistiin hallilla paimenten kanssa ennen Myyn fyssarireissua. Romeon kanssa loppusuoraa, keinua, keppejä eri kulmista ja kontakteja. Loppusuora mentiin oikein kunnon hurlumheimeinigillä ja Romeo tykkäsi. Mukavalla ilmeellä Romeo teki, vaikka vähän on tuota pulskitumista tullut kesän aikana... Lauantaina on agikisa, joten ihan hyvillä mielin ollaan sinne menossa. Myykin pääsi tekemään vähän tekniikkaa rimat matalalla.

Hallilta ajoin Myyn kanssa Palokkaan Hannele fyssarille. Hannele katsoi ensin ulkona liikkeet, joissa ei mitään suurempaa huolta näkynyt. Myy ravasi omaan silmäänkin hyvin. Kaularangassa oli kuitenkin jo paljon jumeja ja kireyttä. Selässä tuntui kuumotusta. Jokin prosessi tuolla voisi sen mukaan olla yhä käynnissä. Hannele oli sitä mieltä, että koira kannattaa kuvata joko CT- tai sitten magneettikuvauksella ja tämän jälkeen katsoa parhaat hoitomuodot. Mitään isoa siellä tuskin kuitenkaan on, koska koiran liikkeet ovat hyvät. Se myös hyppää mielellään, (enkä tarkoita siis agia, jossa vietti on korkealla) vaan esim. mökillä laiturilla, autoon, sohvalle jne. tykkää seisoa ihmistä vasten jne. eikä oireile noin muuten. Triggerit voivat myös aiheuttaa kuvatunlaista kipua pitkäänkin ja niiden hoitoa vie vaan runsaasti aikaa. Kuvaamiseen ei nyt kuitenkaan ainakaan vielä tässä vaiheessa lähdetä. Hannele antoi Myylle laserhoitoa, josta tuntui tykkäävän. Laserilla ja akupunktiolla nyt mennään. Tilasin myös ajan Hiskimäelle, jossa keskustellaan asiasta vielä tarkemmin Tytti-eläinlääkärin kanssa.

***
Lauantaina juostiin Romeon kanssa Laukaassa pari virallista agirataa. Tuloksia ei kummaltaan radalta. Eka rata meni vähän ihmetellessä uutta paikkaa ja toisella radalla kovasti valssipainoitteinen rata ei vaan oikein sopinut meille tai paremminkin mulle.... ;) Ihan mukavaa kuitenkin oli. Laatuaikaa Romeolle ja sitä se arvosti. :)

Harjaamaton ja vähän epäsiisti puuhkis pääsi myös Henna Peräsen kuviin...


Illalla Myyn kanssa tottista.

Tässä videomatskua:Sunnuntaiaamuna käytiin Muuramen Harjulle kävelmässä 11,5 km. Hieno aamu sumun noustessa järveltä. Myy on kalju rotta tätä nykyä... mun kaunotar. :)
Nastolan koemainen esineruutu alla videolla. (Vieraiden tallaama ruutu, vieras esine enkä nähnyt tallausta ja sitä missä esine on) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti