maanantai 22. syyskuuta 2014

Mökkeilyä, agia ja hierontaa

Viikon puuhat lyhyesti. Tiistaina Romeo kävi vuorostaan hierojalla ja sieltä saatiinkin pelkästään hyviä uutisia. Rompusta ei löytynyt oikeastaan mitään jumeja tai kiereyksiä, joten kaikkinensa sillä on ollut hyvä kesä. Voihan olla, että uudella nivelravinteellakin on jotain (pientä) osuutta asiaan. Ainakin turkki rehottaa Romeoksi epätavallisen kovasti.

Myyn kanssa käytiin tämän jälkeen ageissa. Lämppärilenkillä kävi kumma juttu. Tässä lainaus fb:stä:
Myyn kanssa lämmittelylenkillä hallin ympäristössä huomasimme, että metsän alareunassa kulkevalla tiellä juoksee iso ruskea irtokoira... Omistajaa ei tietenkään näy missään. Todella pelottavan näköinen koira kaukaa katsottuna. Toivoin, ettei huomaa meitä, varsinkaan kun Romeokaan ei ole mukana ja ollaan Myyn kanssa ihan hissukseen. Huomaahan se tietysti ja ei muuta kun meitä kohti ja kovaa.... mutta! Eihän tuosta ilonaamasta voi erehtyä. Romeohan se sieltä tulee iloinen ilme naamallaan! Romeo, joka on siis suljettuna autoon ja ikkunat vaan vähän raollaan... tai niin minä luulin. Herra oli kuitenkin avannut napista ikkunat selkosen selälleen (auton avainten lukkoa olin varmaan vahingossa itse painanut?)ja loikannut etuikkunasta ulos ja lähtenyt meidän perään.... onneksi on mamman kulta, eikä muu kun mamman jäljestäminen kiinnostanut. Voi sitä jälleennäkemisen riemua. :)
Myylle rimat medinä ja tehtiin vähän tekniikkaa. Putken pimeä kulma sujui Myyltä. Osaa näemmä hakea kulmasta kun kulmasta putken pään, koska putki vaan on siitä niin hauska. :) Ohjauksia oikealta ja vasemmalta sekä valssia pienellä radalla. Keskittyneesti ja innokkaasti teki. On sen kanssa vaan niin kivaa, vaikka vauhtia pitäisi saada omiin töppösiin vielä ihan erilailla kuin mitä Romeon kanssa ja senkin kanssa tekee tiukkaa! Puuh. :) Huomaa toisen koiran kanssa treenatessa myös hyvin sen miten sitä itsepäisesti toistaa kerran opittua vanhaa kaavaa. On jotenkin vaikea käsittää, että tuo koira irtoaa esteille, eikä sitä tarvitse niin paljoa saatella...

***
Keskiviikkona Myy sai Hiskimäellä akupunktiota ja laseria selkään. 20 minuuttia akupunktioneulat olivat Myyn selässä. Hassua, että koira sai olla miten vaan, vaikka makoilla neulojen päällä... Neulat kun ovat niin joustavia. Vaikea sanoa vaikuttiko hoito mitenkään... Otetaan nyt neljän kerran hoitosarja ja arvioidaan sitten. Osteopaattiaikoja on parikin tiedossa, joten ainakin hoitoa on Myylle luvassa.Viikonlopuksi menimme mökille. Kuntoilua reilut 10 km kumpanakin aamuna koko lauman kanssa. Kympin jälkeen paimenet nukkuivat, mutta Moore se vaan kerjäsi innokkaana ruokapöydän ääressä, eikä ollut pitkistä lenkeistä moksiskaan. Onneksi kukaan ei ole kertonut sille, että se on pieni, eikä sen kuuluisi noin jaksaa! On se vaan niin ihana. :)

Mooren karkea turkki vetoaa hirvikärpäsiin jotenkin oikein erityisesti, joten kotona piti pestä koko koira, jotta viimeiset kärpäset saatiin turkista irti.Hannu kävi tallaamassa Myylle mökille metsäjäljen. Jäljen pituus n. kilometri, jana 40 metrissä, jälki vanheni tunnin ja sisälsi kuusi keppiä. Jäljellä ei enää siis yhtään nameja, herkut tulevat kepeiltä. Sopii oikein hyvin Myylle, jolla oli tapana mennä vähän namin ohi ja palata sitten takaisin namia mutustamaan. Nyt jäljestys on vahvasti eteenpäinvievää ja näyttää paljon paremmalta. Myy on nyt hyvin motivoitunut nostamaan keppejä ja se oikein aktiivisesti etsii niitä! Kepeistä nousi 5/6. Ensimmäisen kepin Myy ylitti. Jäljen alussa oli ehkä vähän liiankin tohkeissaan, joten pitää muistaa jatkossa rauhoittaa kunnolla alkua. Muut kepit nousivat vaivatta, koska pysyi hyvin jäljen päällä muutamaa pientä tarkastusta lukuunottamatta. Jarruttaa sai, jotta ei mennyt liian kovaa.

Sunnuntaina vielä lyhyt janaharjoitus, johon lyhyt jälki yhdellä kepillä. Janatreeni kokonaisuudessaan videolla.Iltapäivällä kaksi rullailmaisua. Ekalla rullan ottamisessa pientä epävarmuutta, joten paikattiin toisella ukolla, josta tulikin hyvä.

Väsynyttä väkeä kotiin tuomisina viikonlopun jälkeen. Olihan taas mukava reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti