maanantai 7. heinäkuuta 2014

Jälkeä ja mejäkoe

Lauantaina Hannu ahkeroi meille korvaavan jäljen sunnuntain mejäkokeeseen ja itselle jäi tehtäväksi huoltaa lauma. Parhautta ja kiitos. :)

Myyn kanssa päivällä lyhyt jälki, jolla neljä keppiä. Jokaisen kepin ilmaisi tällä kertaa "jollakin tavoin" - nuuskutteli keppiä tai toi sen. Selvästi kuitenkin osoitti jokaisen kepin ja yli ei kävelty yhdestäkään, joten edistytty on!

Illalla treenattiin omassa pihassa Myyn kanssa esineen vientiä. Vei patukan Hannulla ja sai palkaksi lentävän cuzin. Vei laukalla ja suoraan ja selvästi tiesi mitä haettiin. Jospa veteenkin saataisiin vielä tämä sama varmuus.

***
Sunnuntaina Romeolla Vesangassa mejäkoe. Kello soi 4.15. Koirille aamulenkki ja sitten ajelemaan koepaikalle. Koe alkoi jo kello 6 hellepäivän takia.

Romeolle arpoutui päivän toinen jälki. Koko jäljen Romeo jäljesti voimakkaasti ja hyvin halukkaasti. Katkolle asti mentiin ykköstuloksessa kiinni, mutta valitettavasti Romeo ajatui rengastaessaan aluetta liian kauaksi oikealle (jäljen jatkuessa vasemmalta) ja tästä tuomittiin hukka. Ensimmäistä kertaa Romeolla katkokulmalta hukka, joten olihan tämänkin joskus tapahduttava. Erittäin tyytyväinen muuten koiran työskentelyyn, vaikka sitä ykköstä ei tänään tullut. Tuloksena VOI2 34 p.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti